lukee84 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 mam pytanie posiadam w primerce fabryczne radio blaupunkt (kaseciak) z tyłu ma wejście na zmieniarkę cd, czy jeżeli dokupię kabel wraz ze zmieniarką clariona (które były montowane w primerach jako zestaw) normalnie bez żadnych problemów bedzie chulać czy trzeba coś kombinować z kodem NATS?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 ORYG. zmieniarka ma NATS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukee84 Opublikowano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 ORYG. zmieniarka ma NATS czyli jak zakupię oryginalną to będzie chulać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 czyli jak zakupię oryginalną to będzie chulać? własnie ze niebedzie. zmieniarka bedzie działać tylko w samochodzie z którego została wyjęta chyba że przekładka z komputerem i radiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukee84 Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 własnie ze niebedzie. zmieniarka bedzie działać tylko w samochodzie z którego została wyjęta chyba że przekładka z komputerem i radiem. to lipa mam kaseciaka a chciałem posłuchać płyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_pl Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Nie wiem czy myślałeś już o tym ale za podobne pieniądze możesz kupić emulator zmieniarki ze złączami USB i slotem na kartę pamięci (pierwsze, lepsze z alledrogo): http://allegro.pl/zmieniarka-nissan-almera-primera-mp3-usb-xcarlink-i3594183988.html Zmieniarką sterujesz tak samo jak seryjną (masz max 6 katalogów symulujących CD na karcie/pendrive i po 99 utworów w każdym z nich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 To już nie wiem czy jest sens, za 50 zł więcej jest niezłe radio Clarion z CD, USB i AuxIn. Jedyny minus to taki że nie podłączysz tam sterowania z kierownicy (jeśli masz) ale możliwości nieporównanie większe: lepsza jakość dźwięku, więcej ustawień pozwalających dostosować dźwięk do posiadanych głośników i swoich preferencji, a także możliwość rozbudowy zestawu o wzmacniacz w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukee84 Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 To już nie wiem czy jest sens, za 50 zł więcej jest niezłe radio Clarion z CD, USB i AuxIn. Jedyny minus to taki że nie podłączysz tam sterowania z kierownicy (jeśli masz) ale możliwości nieporównanie większe: lepsza jakość dźwięku, więcej ustawień pozwalających dostosować dźwięk do posiadanych głośników i swoich preferencji, a także możliwość rozbudowy zestawu o wzmacniacz w przyszłości. narazie bede słuchał radia a potem chyba wstawie normalne rdyjko cd/mp3, ale wtedy nie bedzie problemu z nats??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Żadnego narazie bede słuchał radia a potem chyba wstawie normalne rdyjko cd/mp3, ale wtedy nie bedzie problemu z nats??? Nie będzie, NATS miesza tylko w oryginalnym radiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Emulatory zmieniarki nie działają z radiami BP9345, nie kupujcie, szkoda kasy. Ja tan nadal, niezmiennie, polecam dorobić do radia wejście AUX -> http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/84535-p11144-wejscie-aux-blaupunkt-werke-bp9345/ Najtaniej, bardzo ładnie gra, deska zostaje seryjna i nie trzeba szukać ramki ani przycisku awaryjnych, co jest najbardziej problematyczne przy wstawianiu nie seryjnego radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecina Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Ma ktoś jakiś emulator zmieniarki z mp3 do orginalnego radia w p11 działający? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi