Rudachi83 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Witam Panowie, wczoraj strzelila mi tylna szyba w p12, szukam uzywki na allegro. Mam juz jedna na oku, jednak nie wiem co oznaczaja literki przy oznaczeniu. Co oznacza literka F na samym dole ? 5 to pewnie rocznik, ale nie wiem co oznacza F a szyba ktora obserwuje ma znowu D i nie wiem w czym roznica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 ubezpieczenia szyb nie masz ? jak strzeliła szyba? sama z siebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Nie przejmowałbym się na Twoim miejscu tą literką, jeśli chcesz mieć szyby z tego samego rocznika to bierz tą którą obserwujesz. Szyba ze zdjęcia faktycznie pochodzi z 2005 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.