Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Gość lolek744

Rekomendowane odpowiedzi

:wave:

Witam wszystkich

Mam pytanie bo może ktoś miał taki problem z almerka 1,5 n16.Auto nie chce wkrecac się na obroty dusi się tak jakby brakowało paliwa rozpedza się z trudem do 2.5 tys obrotow przy powolnym dodawaniem gazu udaje się dojść do 4.5tys obrotow pali bez problemów i w miare ruwno chodzi.Bledow nie pokazuje.

1.sprawdzone ciśnienie paliwa ok

2.sprawdzony wydech i katalizator czy nie zapchany.ok

3.nowe swiece

4.nowy czujnik walkow

5.wymieniony kapletny rozrząd

mysle jeszcze o wymianie przeplywki.ale komputer nie pokazuje bledow,sam nie wiem?

POMOCY!!!!

• 2 tygodnie później...

Kurcze, pierwsze co przyszło mi do głowy to katalizator albo rozrząd, ale skoro mówisz, że z nimi jest wszystko ok, filty rozumiem, też wymienione albo czyste to może rzeczywiście te przepływki. Aaaaaa... z rury czasem nie wali czarnym dymem?

• 2 tygodnie później...

:wave:

Witam wszystkich

Mam pytanie bo może ktoś miał taki problem z almerka 1,5 n16.Auto nie chce wkrecac się na obroty dusi się tak jakby brakowało paliwa rozpedza się z trudem do 2.5 tys obrotow przy powolnym dodawaniem gazu udaje się dojść do 4.5tys obrotow pali bez problemów i w miare ruwno chodzi.Bledow nie pokazuje.

1.sprawdzone ciśnienie paliwa ok

2.sprawdzony wydech i katalizator czy nie zapchany.ok

3.nowe swiece

4.nowy czujnik walkow

5.wymieniony kapletny rozrząd

mysle jeszcze o wymianie przeplywki.ale komputer nie pokazuje bledow,sam nie wiem?

POMOCY!!!!

sorki ze dopiero pisze ale dla ciekawskich ,może pomoc PRZEPLYWKA wymieniona auto chodzi  super.Dzieki za zainteresowanie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...