Gość lolek744 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Witam wszystkich Mam pytanie bo może ktoś miał taki problem z almerka 1,5 n16.Auto nie chce wkrecac się na obroty dusi się tak jakby brakowało paliwa rozpedza się z trudem do 2.5 tys obrotow przy powolnym dodawaniem gazu udaje się dojść do 4.5tys obrotow pali bez problemów i w miare ruwno chodzi.Bledow nie pokazuje. 1.sprawdzone ciśnienie paliwa ok 2.sprawdzony wydech i katalizator czy nie zapchany.ok 3.nowe swiece 4.nowy czujnik walkow 5.wymieniony kapletny rozrząd mysle jeszcze o wymianie przeplywki.ale komputer nie pokazuje bledow,sam nie wiem? POMOCY!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 a jakie sa wartości przepływki?? auto ma gaz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sami77 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Kurcze, pierwsze co przyszło mi do głowy to katalizator albo rozrząd, ale skoro mówisz, że z nimi jest wszystko ok, filty rozumiem, też wymienione albo czyste to może rzeczywiście te przepływki. Aaaaaa... z rury czasem nie wali czarnym dymem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolek744 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Witam wszystkich Mam pytanie bo może ktoś miał taki problem z almerka 1,5 n16.Auto nie chce wkrecac się na obroty dusi się tak jakby brakowało paliwa rozpedza się z trudem do 2.5 tys obrotow przy powolnym dodawaniem gazu udaje się dojść do 4.5tys obrotow pali bez problemów i w miare ruwno chodzi.Bledow nie pokazuje. 1.sprawdzone ciśnienie paliwa ok 2.sprawdzony wydech i katalizator czy nie zapchany.ok 3.nowe swiece 4.nowy czujnik walkow 5.wymieniony kapletny rozrząd mysle jeszcze o wymianie przeplywki.ale komputer nie pokazuje bledow,sam nie wiem? POMOCY!!!! sorki ze dopiero pisze ale dla ciekawskich ,może pomoc PRZEPLYWKA wymieniona auto chodzi super.Dzieki za zainteresowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.