misiek9410 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Witam, chciałbym się za pytać czy drania kierownicy i drążka zmiany biegów na wolnych obrotach to rzecz normalna w tym modelu? Sprawdziłem wszystkie poduszki silnika i poduszkę skrzyni biegów.. Wszystkie wyglądają dobrze, żadna nie stuka.. Mam jeszcze problem z trudnym do zlokalizowania stuknięciem takim metalicznym podczas gaszenia silnika.. Może ktoś miał taki problem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Zależy co nazywasz drganiem, u mnie jak dotkniesz kierownicy to wyczujesz że minimalnie drży, drążek zmiany biegów zaś, drga troszkę bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlak Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 te silnika tak mają, ale nie jestem pewien, mi nawet drzwi drgaja jak otworzę je na biegu jałowym. ale myślę ze to rozrząd się prosi o wymianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek9410 Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Rozrząd zmieniałem 10kkm temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Navstar Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Witam, chciałbym się za pytać czy drania kierownicy i drążka zmiany biegów na wolnych obrotach to rzecz normalna w tym modelu? Sprawdziłem wszystkie poduszki silnika i poduszkę skrzyni biegów.. Wszystkie wyglądają dobrze, żadna nie stuka.. Mam jeszcze problem z trudnym do zlokalizowania stuknięciem takim metalicznym podczas gaszenia silnika.. Może ktoś miał taki problem?? Drgania to chyba norma Ale z tym stuknieciem mam podobnie, zdaza sie to bardzo rzadko ale slychac jakbym jakiegos kota wciagnal w rozrzad i wyrzucil gdzies w rame albo jakis element silnika. Nie mam pojecia co to moze byc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek9410 Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 ja u siebie znalazłem stukały mi kostki (te okrągłe) o gródź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Navstar Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 jakie kostki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Jeżeli chodzi o drgania to norma. To jest diesel i musi drgać,chociaż przyznam że mój na wolnych chodzi płynniej,ciszej wewnątrz i praktycznie nie czuć żadnych drgań,w porównaniu do passat z dwumasą od kumpla.Ale jak to keidyś ktoś napisał: ja mam zaczarowaną Primerę która jest specjalnie dla mnie zrobiona i jest inna niż wszystkie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.