walu Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Hej, niestety nigdzie nie moglem sie tego doszukac, w necie. Sprawa jest nastepujaca: * Mam "350Z" US, ktory jak wiadomo nie ma pojecia o swiatlach przeciwmgielnych ;D * Zrobilem sobie "DIY", kupujac przednie halogeny wmontowujac je, w grill'a. Efekt jest imo calkiem fajny * Teoretycznie wszystko dziala gdyby nie to, ze wlacznik to wiszacy kabelek z mini przyciskiem.. szalu to nie robi. Jestem (moze przesadnie) purysta i chcialbym zrobic to pro, tj. rozwazam by "przelozyc" wlacznik swiatel z EU i miec to w manetce ;D Pytanie czy jest szansa, ze to, w ogole bedzie pasowac [wymiary, ilosc wtykow i takie tam]. Nie orientuje sie nikt moze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Mam "350Z" US, ktory jak wiadomo nie ma pojecia o swiatlach przeciwmgielnych ;D a jakiekolwiek inne Z na swiecie ma?? rozumiem ze rozmawiamy o przodzie Jestem (moze przesadnie) purysta i chcialbym zrobic to pro, tj. rozwazam by "przelozyc" wlacznik swiatel z EU i miec to w manetce ;D Pytanie czy jest szansa, ze to, w ogole bedzie pasowac [wymiary, ilosc wtykow i takie tam]. tak, powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Wersja Eu też nie ma przeciwmgielnych z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walu Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Tak panowie, macie racje! W EU jest tylko na tyl.. i moze niezbyt precyzyjnie sie wyrazilem. Chodzilo, ze ja chce uzyc tego pokretla do "mojego" przodu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 kup sobie przelacznik np. do podgrzewania siedzeń i podłącz przeciwmgielne do niego...miejsce na srodku tunelu masz wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.