strus251 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Karibox1, pamiętam o zdjęciu. Niestety elektronik jeszcze nie zajrzał do niego. Jeżeli temat "pilniejszy" daj znać jakie to ma być foto (w sensie co ma ukazywać) to podjadę do niego, zamontuję, pstryknę foto i dalej zostawię do naprawy a foto zamieszczę tu. pisane z telefonu -mogą być błędy, przepraszam karibox1, skoro brak zamówienia na ujęcie to wrzucam z komody . pisane z telefonu -mogą być błędy, przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 czyli to jest taki uniwersalny do wszystkiego a nie wmontowany w zagłówek tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus251 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 No tak. Nigdzie nie pisalem że wmontowywany, podalem też specjalnie oznaczenie skoro pytałeś. Montuje się go za pomocą śróby od spodu. pisane z telefonu -mogą być błędy, przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pugi36 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Witam panie i panowie jak w temaci jakie światła do jazdy dziennej polecacie i czy wogóle jest sens monatżu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Ja założyłem oryginalne dwu funkcyjne Valeo z Mitsubishi ASX dzienne + przreciwmgłowe w miejscu oryginalnych przeciwmglowych. Było trochę rzeźby ale z efektu końcowego jestem zadowolony. A co najwazniejsze wygladaja jak ori bez zbędnego dziurawienia zderzaka. Założyłem nie ze względu na jakieś tam oszczędności ale ze względu na to że poruszam sie na krótkich odcinkach i zawsze to bardziej aku sie nałduje przy 26w niz przy grubo ponad 100. No i zawsze to reflektory mniej dostają po d... a jak do tego dojdzie jakaś oszczędność na paliwie to miłe zaskoczenie choć na to nie liczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi