Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 a to Ty masz telefona kameę??? Oj chyba za dużo szklanek Co miałes namyśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 spoko, tylko gadamy i o góralu i o kamerze i wreszcie się pogubiłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Tak myślałem ze zamiast kamerki zainwestowac w mocowanie na szybę i moją Lumie odpalać jako kamerke.HD kręci,tylko nie ma redukcji wstrząsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek9108 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 A ja odświeżę temat kamerki. Mio MiVue 338. Kamerki w średniej cenie 280-320. Można dorwać na allegro i stronach sklepów powystawowe modele, bez pudełka i instrukcji ale za to z gwarancją przedłużoną do 4 lat za 150-180zł. Szczerze mówiąc, polecam w 100%. Kamerki dorównują modelom za grubo ponad 700-1000zł, a czasami okazują się i lepsze. Wiem co mówię, bo już znajomi którzy dali grubo ponad 500zł żeby mieć jakość, nie dowierzają do póki nie sprawdzą ceny w necie, że dałem tylko 160zł za miVue. Od modeli za 700zł różni ich tylko chyba czas działania, większe party nagrań i możliwość podłączenia większej pamięci. Ale 32gb i tak spokojnie wystarczy w przypadku miVue na dłuższe trasy, choćby i nawet na cały wakacyjny wyjazd bez potrzeby przekładania plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi