gula44 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam, kupiłem micre śladem mojego kolegi i dziewczyny, niestety w mojej od początku świeciła się kontrolka "check engine". Elektromechanika mam dobrego który już w jednej z nich przepływomierz naprawił ale tym razem poszło coś innego. Mianowicie zdiagnozował, że immobilaiser jest zepsuty i chciał go ominąć toteż wgrał soft do komputera bez immobilaisera, tyle, że dla auta z innego rocznika a teraz szarpie gasnie itd. W micrze zainstalowwany jest gaz i na nim jeździ normalnie, problem jest tylko z ta benzyna. Nigdzie nie moge znaleźć wsadu pamięci (dobrze to nazwałem) do EEPROM? Oznaczenia tego softu po których mam szukac to: Bosch 0 261 203 980 Pamięc: 323 odpowiednik 93c46 Auto: k11 nissan micra 96 r. silnik 1,0 (40kW) I teraz skąd to dostać itd? chetnie bym nawet kupił nainternecie byle mieć na to jakąś gwarancje rozruchowa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 oj jak na jednym paliwie jest ok, a na drugim źle to raczej gdzie indziej jest problem bo wsad od immo to jedno, a mapy paliwa itp to w innym układzie siedzą zazwyczaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gula44 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 tak ale gaz jest podlaczony bez immo;p jakby obokXD Takze na pewno potrzebuje ten soft bo juz wgralismy jakis inny (z innego rocznika micry) i wszystko działa tylko obroty skacza:) Także czy ktoś móglby mi doradzić gdzie to znaleźc? ewentualnie najlepiej jakby mi to od razu rzucilXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.