Bydle Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Mega to by była u mnie po przejściu z 3.3 na 3.7 Były w 370tce dyfry bez szpery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ceny widzę kręcą się koło tysiaka, czy udało się taniej? Wszystko plug and play? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 tylko pamiętajcie że po zmianie dyfra prędkościomież żle pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ale nieznacznie, poza tym te wszystkie prędkościomierze nie sa az tak dokładne. Jak włożysz inne kolo to też masz już przeklamanie na liczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 dokładnie, zależy też od rozmiaru koła ja mając na tyle r888 255 35 18 po zmianie dyfra na długi 3,3 /1 przy 100km/h licznikowe rzeczywiście mam 93 tak pokazuje mi racelogik są fajne kalkulatory opon tam widać jak rozmiar wpływa na prędkość auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) U mnie po zmianie dyfra przy odcieciu na drugim biegu licznik pokazal o 6km mniejsza predkosc czyli tyle ile powinno byc wg mnie predkosciomierz bierze dane z ABSu wiec zmiana dyfra nie powinna wplywac na pomiar. Przez zmianą 100 licznikowe- faktyczne 92 Po zmianie 100 licznikowe- faktyczne też 92 Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez 35zdawid1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 jak bede go już fiycznie miał to dam znać jakie są odczucia...mam nadzieje, że faktycznie jest to dobry krok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 W n/a najlepszym modem zawsze były mody skrzyni-napędów, pamiętam 11 aut wstecz miałem hondę ej9 z 106konnym 1.4, zmieniłęm wówczas skrzynie z krótszym głównym przełożeniem oraz 3 i 4 bieg krótszy, To był najlepszy pod względem odczuć i pieniężnym mod w tym aucie. Dlatego może również skusze się na zakup dyfra od 370z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Tez kiedyś skrocilem sobie skrzynie w civic'u i jechalo to fajnie ale do użytkowania na codzień dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 W jakim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Ej9 1.4 a później wlozylem d15z6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Miałem to samo i skrzynia s20 od d13 95' o ile dobrze pamiętam plus biegi 3.4 crx :-D to były czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 górna rozpórka jest....ale nie wiem jakim cudem za długa...wieć idzie po weekendzie do podciecia i wreszcie wpadną szelki...ile można jeździć bez pasów z braku innych zajęć szybki wosk na całe autko i jest pięknie pasy zamontowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Co to za kubły i o ile są lżejsze od serii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 nie sprawdzałem wagi ale wyciągając stare i wsadzając te mogę powiedziec mało precyzyjnie ze jest mega różnica. Fotele to mirco gt http://fotele-speed.pl/index.php?strona=katalog&id=137 wspomnienia z japfest a tak poza zlotem to kupiłem 2 oponki....na kolejne dwie trza pooszczędzać free screen capture software Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Jakie masz felgi szerokie, widze ze tez wystaja, masz na gwincie obnizone auto, rolowales blotniki? Co to za kierownice masz zamontowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 rolowane nie były. Tyl 10,5 przód 9,5 , springi HR , naba momo + kiera omp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jaka szerokość tych oponek dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 260/30/19 Cisza była w temacie ale trochę się dzieje Doszedł w tym tygodniu gwint D2 od kolegi z forum - dzięki! Doszły dokładki progów przód i tył czarny mat. Czekam na regulowane wachacze na tył - pewno kwestia jeszcze tygodnia i będą. Ze Staffa będą profi szyny pod fotele - wreszcie! Poza tym auto smiga bez zająknięcia. Tylko lać i się dobrze bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Powiedz żeby Staffa zrobił Ci więcej dziur do regulacji ja w swoich musiałem wiercic dodatkowe dziury pod siebie i teraz jest idealnie. Ale Ty chyba masz mocowanie boczne foteli to pewnie nie będzie tego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 R888 jeszcze nie pokładzione ?? Z przodu fajnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Doszło - dzięki Coobcio photo uploading websites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Fajny zwiększacz momentu obrotowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Gwint zamontowany , spacer teź... Niżej nie będzie bo i tak już są problemy gdzieniegdzie greenshot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Już tak nie zgrabnie troche wygląda ja bym ją z 1cm podniosł nie lubię jak po bokach kół jest duża przerwa a od góry są one schowane... Ps. Bardzo męczyłeś się z montażem spacera ? Czuć że górą się poprawiło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi