matber1 Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 nie jest aż tak nisko jak wygląda na zdjęciach. Jest fajnie spasowane serio. Spacer montował mi kumpel - jest mechanikiem z tego co wiem to dzwonił do Ciebie o porady Wiem , że jest zamontowany to odrazu się szybszy wydaje hehe Pewno przyszły tydzień będzie na miejscu... Od kolegi Bartka - wielkie dzięki Wydech też idzie do wymiany: Będzie taki Połączenie Magnaflow z SSG. image uploader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Łohoho... Tylko proszę Cię żeby ktoś z głową zrobił spawy od nowa bo te wyglądają jakby Mieciu z szopy miał kaca Będzie ryczeć! Edytowane 26 Lutego 2017 przez filipm87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 spoko będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 2x2.5 cala śmiało to w 630 konnej zetece, ktora wcześniej miała kompresor. Niech służy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Wydeszek doszedł - będzie bomba windows print screen wydech zamontowany.....mam mini gtr kilka zdjęć z dzisiejszego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Ładne zdjęcia - dobra miejscówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 No i ladny wóz!! Haha wydech ex dominatora co mial kompresor a potem turbo hehe nie za glosny w N/a ?? Bo w przypadku kompresora i braku katalizatorow to krew z uszu szla Haha pamiątka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) napiera mocno to fakt.....ale dzwięk bomba...i pięknie burczy jak się puszcza gaz szczerze Ci powiem ,że dzwięk jest zupełnie inny niż w filmiku. Jest dużo bardziej basowy i gardłowy....kurde troche bym go do gtr porównał... Edytowane 1 Maja 2017 przez matber1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Jejku piękna jest. Wszystko się ze soba wyśmienicie komponuje. Końcówki siadły idealnie. Wulgarnie ze smakiem i zachowaniem najwyższej możliwej estetyki. Nie mogę uwierzyć jaką głębie wyciągłeś ze srebrnego lakieru. Czekamy na dźwięk wydechu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 dzięki ta głębia to 8 godzin machania woskiem mozolna robota ale efekt jest conajmniej zadowalający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Myślałem że to jakiś efekt HDR !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 nie, ciężka praca łzy i krew hehe Pixers Ring. Super zabawa , jest gdzie polatać bokiem albo serio przykładać się do czasu przejazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Płyty czy asfalt?? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Asfalt 2 km pętla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Nie jest długi. Ale do wyszumienia się spokojnie starcza. Będzie zacisk D2 - pewno zamontowane będą po japfest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 męskie, jaka średnica tarczy? jak z jakością? zawsze byłem ciekawy tych d2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 te zaciski marzy mi się taki zestaw niestety cena to niezły konkret : ) gratuluję pięknie się to prezentuje i działa na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Z jakiego auta te zaciski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 to aftermarket, d2 robi zaciski i adaptery do różnych aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Przedsmak relacji z dzisiejszego pixers ring Oglądać w hd https://onedrive.live.com/?authkey=%21ANHtv5hqa3_azek&cid=E6583F16BEC3A306&id=E6583F16BEC3A306%214745&parId=root&o=OneUp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Ja pierdzielę szok !! Seryjna zetka deszcz nie pana i idzie bokiem, nie wiem jak ty to robisz ale dla mnie jesteś mistrz !! Raz próbowałem i się aż przestraszyłem przy 80k/h władowałem się na rondo i pół udało się obejchać bez spina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Kurde dzięki ale co w tym dziwnego nigdy nie było z tym problemu.....dojazd redukcja i w podłogę.... żadnej problem serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinkey Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Kurczę, po zamknięciu toru we Wrocku szukałem właśnie miejsca do poznania granic Zetki. To mi się idealnie wpisuje w moje potrzeby. Będę tam wbijał na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 1 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Mustan nie do dojścia na prostej - ponad 500km robi jednak robotę. W łukach też ma moc i idzie jak przecinak z racji wymienionego zawieszenia. W ciasnych zakrętach i nawrotach jdm jednak był nie do dojścia przez forda. Generalnie świetnie się poganialiśmy I kolejna zajawka z wyjazdu - ogądać w hd Poza tym to zamówiłem regulowane wahacze na tył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi