GodISmE Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Spoko jest to miejsce, jak na lotnisko to fajnie to zrobili. Jest tam pomiar czasu?Ta chopka tylko niepotrzebna. Edytowane 9 Września 2017 przez GodISmE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Samuel Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Co to za felga na ostatnim zdj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 7 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Z małych zmian to wpadły wachacze tylne regulowane....dolne.... Pawe zdjęć po dzisiejszym spa Edytowane 7 Października 2017 przez matber1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Podaj listę preparatów co używasz (wiadomo że też trzeba trochę czasu na to poświęcić) , ale efekt jest genialny Bo ja na swojej szarej nie mogę wydobyć nic ciekawego jestem ciekaw twojego wydechu na żywo Edytowane 7 Października 2017 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 8 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Zwykły szampon, politura meguiars , wosk carnauba gold class plus meguiars. Jak nie mam czasu to quick detailer tuning kingz;) dziś zajął mi to niecałe 3,5h Mały przedsmak dzisiejszych zmagań w deszczu....było dobrze, było mokro, było naprawde ślisko Warto było pojechać Edytowane 7 Października 2017 przez matber1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Haha pieknie pieknie bylo dac znac to wielksza iloscia zetek bysmy wpadli !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 8 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Dzięki. Spontanicznie wyszło i pojechaliśmy...swoją drogą mamy tam 50 min autostradą więc zero problemu. Nieco sceptycznie podszedłem do tego jak zaczęło lać ale jak się okazało warto było pojechać. Dobra sprawa z tym deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Jaka masz średnicę tarcz z przodu pod zaciski D2? Z tylu hamulce oryginalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Na moje oko ok. 350mm mogę się mylić o 5mm ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Sprawdzę jutro jak się uda i napiszę do Was. Pozdro! mała zmiana a cieszy jeszcze tylko odpowiedni dyfuzor na tył i będzie gitara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Prace nadal trwają...ale to już szczegóły...można jeździć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawxxx666 Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Ależ genialnie ten kolor wygląda na zetce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raivex Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Jest przeciąg ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) To folia czy lakier? Mega mi sie podoba ten kolor :-O Edytowane 17 Maja 2018 przez Mlody98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 super kolor! jakie plany na przedni zderzak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Wczorajszy pixers ring. Sakura Track day. Jak na pierwszą edycję było. ok....troche za mało przejzadów ale ok.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_211 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 kolorek robi robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raivex Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 A może czarne środki lamp :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi