Gość Maciek78 Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Kurcze, aż się boję zakładać taki temat żeby nie ponawiać, ale szukałem i nie znalazłem. Chcę wymienić świece w swoim sunny (N14, 1.4 Lx 16 V), i nie wiem czy mają to być żarowe czy iskrowe? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Zarujesz oczywiscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek78 Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Ekhm, albo Ci zabrakło literki "t" albo udzieliłeś zabawnej odpowiedzi Wybieram to drugie Pozdrawiam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Za czasu N14 1.4 jezdzilem na NGK BKR6E... Innych nie warto kupowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Ekhm, albo Ci zabrakło literki "t" albo udzieliłeś zabawnej odpowiedzi Wybieram to drugie Pozdrawiam Dzięki brak literki "t". ale fajnie wyszlo... Swiece zarowe sa tylko w dieslach na rope... w silnikach benzynowych sa swiece iskrowe... mam nadzieje ze wiesz gdzie owe drugie sie znajduja? podpowiem Ci ze masz 4ry takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek78 Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Tam gdzie takie gumowe kapturki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarros Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 u mnie tez BKR 6E oczywiscie NGK !!!! Polecam pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Tam gdzie takie gumowe kapturki Tylko nie pomyl z innymi gumowymi kapturkami! Aaa, i pamiętaj, że BKR6E, a nie BKR6EY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzida Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 To i ja się podłacze się pod temat. Moje auto to Sunny 2.0d. Samochód zazwyczaj trzymam w garażu i nie mam problemów z porannym paleniem. Jednakże z soboty na niedzielę stał przez całą noc pod chmurką i rano "brzydko" mi zapalił, krztusząc się, a za Nissanem chmura białego dymu. Wnioskuję że w związku z nadchodzącą zimą należałoby wymienić świece. Może ktoś poradzi gdzie w W-wie kupić świece i jakie? Proponują mi Eiko, HGT nie mówiąc o Boschu za 235 PLN/szt u Chiniewicza. :shock: Natomiast nikt nie ma NGK czy Denso. Koledzy co polecaci i gdzie to zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość schulla Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 W/g danych z ksiązki Etzolda do sunny 1,4 nadają się NGK BKR5E. A i jeszcze jedno.Mój znajomy twierdzi,że jeżli w sklepie zadają ci pytanie czy do gazu,to nawet jak jeździsz na gazie to mów,że do benzyny. Ja stosowałem to w moim poprzednim aucie(jeździłem tylko na gazie) i uważam,że zdało to egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wszok Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 ja zakupilem BKR6E -11 i ten dopisek 11 bedzie dobry? mam sunny 1.4 DS LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damiano7407 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 ngk - BKR6EIX lub ngkv-line 28 bosch - 0 242 235 666 denso - K20R-ZU11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azorek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 ngk - BKR6EIX lub ngkv-line 28bosch - 0 242 235 666 denso - K20R-ZU11 Ale w sensie że co :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damiano7407 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 w sensie takim ze sa to oznaczenia swiec roznych firm do sunny 1.4 lx 94r jak ktos bedzie chcial sobie kupic to ma problem z glowy. podalem 3 firmy ale ja polecam denso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi