Gość Bogdan00 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Witam. Poszukuję auta które daje frajdę z jazdy, oraz ma możliwość założenia instalacji LPG. Chodzi głównie o modele: * 300ZX Z32: VG30DETT VG30DE * 200 SX S14: SR20DET *Primera SR20DEH P11 STW SR20DE P11.144 Proszę o pomoc w(na co uważać i z czy mogą być problemy): - silnik i typowe ślady zużycia części mechanicznych - elementy zawieszenia - układ kierowniczy ( co zmienic w najbliższym czasie od kupna) - dobór instalacji LPG do silnika ( studencka kieszeń nie pozwala ciągle jeździć na benzynie) Chciałbym by to auto było dal mnie powodem do dumy, gdyż chce włożyc w nie swe serce, a nie traktować wyłącznie jako sposób na przemieszczanie się. Poszukuję, Nissana gdyż mam bardzo dobre wspomnienia z tą marką. Auto którym w dzieciństwie uczyłem był Urvan 2,7D, auto niezawodne choć w zimę kapryśne Chętnie jeszcze bym pojeździł nim ale nie lubię ciągania w zimę. Dlatego proszę o szczegółową pomoc, gdyż chciałbym kontynuować przygodę z Nissanem. Na auto planuje przeznaczyć do 20 tys. + ubezpieczenie PS. Nie bardzo wiedziałem gdzie utworzyć temat, więc prosze nie bijcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Naszybko w allegro wpisałem 240SX (niepsujący się i w gaziutku) i prosze o to co mi wyszło: http://otomoto.pl/nissan-240-sx-C30291620.html Ps. 300ZX moim zdaniem zbyt skomplikowany w obsłudze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Ps. 300ZX moim zdaniem zbyt skomplikowany w obsłudze... czesci drogie i malo dostepne, zreszta aby kupic w miare dobry egzemplarz 30tys. trzeba wydac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.