Gość jarkk Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 To chyba kolejny z typowych problemów w Nyskach, u mnie też świruje jarząba, ale raz na jakiś czas zalewam do pełna i na razie olewam ten temat. Pewnie wezme się za to jak sie troche ociepli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 W mojej W10 wszystko jak na razie ok, ale ździwił mnie sposób zapalania się wskażnika. Po prostu powoli sie rozjaśnia lub powoli przygasa. Normalnie podoba mi się to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brozyn Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 MAM CALA W10 NA CZESCI JAKBY CO : 602-252-985 hen52@Wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gibi Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Jesli czujnik jest w porządku to kontrolka paliwa powinna zaplaić się gdy wskazówka poziomu paliwa minie pozycje zero. Od zapalenia przejechałem swoją Primą jeszcze 180 km poniewaz chciałem to sprawdźić. Nikomu nie polecam tego sposobu gdyż przytarłem w ten sposób pompę. Gdy paliwa było juz mało często pompa łapała powietrze i teraz głośniej pracuje i od tamtej pory mam ciągłe problemy z zanieczyszczeniem układu paliwowego. W tym tygodniu zamierzam zmierzyć ciśnienie i wtedy okaże się czy tylko głośna praca czy jeczsze słabe ciśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 MAM CALA W10 NA CZESCI JAKBY CO : 602-252-985 hen52@Wp.pl To tak. Mikrowyłącznik w klapie bagażnika przy ryglu. Antena lektryczna w błotniku-nadkolu prawym przednim. Prawy halogen( patrząc od strony kierowcy), razem z ramką. Komplet zamków( 5 sztuk). Jeśli masz to poproszę na priv o ceny z wysyłką. No tak. Nie zauważyłem, że post był sprzed ponad roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mas444 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Odgrzewam kotleta, bo w piękny majowy weekend jadąc z rodzinką miałem przymusowy postój. Tak jak napisał competer zapaliła się płynnie kontrolka rezerwy. Wyglądało to naprawdę efektownie przez pięć minut. Potem silnik zgasł. Wskaźnik pokazywał 1/4. Niesamowite, ale mieliśmy w bagażniku trochę Kujawskiego co by frytki na kolacyjkę zrobić. Wlałem to do baku i po skomplikowanym odpowietrzaniu mojego dieselka dotarliśmy już bez problemów na stację. Frytek już nie zjedliśmy, ale na pocieszenie został fajny zapach z rury No i tak; wskaźnik na zegarach się zaciął, a kontrolka rezerwy zapaliła się gdy w baku zostało 1,5 litra!!!! Zatem od dziś jeżdżę na kilometry :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 E tam na kilometry będziesz jeździł, na kujawski jeździj u mnie też wskaźnik wskazuje jak chce, na szczęście rezerwa zapala się z hirurgiczną precyzją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mas444 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 E tam na kilometry będziesz jeździł, na kujawski jeździj Hehe. Na ''Karolinę'', jest tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi