hugh_h Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 ehh nie chciałem tak dosadnie, al koledzy wyłożyli kawę na lawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Thespian, dnia 11 Gru 2013 - 10:34, napisał: gumę kupiłeś?... to opłaca Ci się z kanału zjeżdzać? Dobre i chyba trafne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regwit Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 OK. Niestety nadal nie wiem o co biega z gniazdami... ??? Tak to teraz wygląda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 zobaczysz jak jest wybity otwór jak wyjmiesz drążek, http://hcd-customdevices.pl/jalbum/Pickup/uca/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regwit Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) hugh_h Ogromne dziękuję Ci się należy. Wszystko jasne. Jak to mówią jedno zdjęcie "robi" za 100 słów. W Problem rozwiązany. Za myszkowanie auta odpowiadał zapieczony dolny bolec (sworzeń - nie wiem jak to poprawnie nazwać) mocujący zacisk hamulcowy. Co zabawne obracał się, lecz nie przesówał wzdłużnie. Przy okazji, założyłem nowe klocki i Osiołek hamuje jak trzeba. pozdrawiam Witas Edytowane 13 Grudnia 2013 przez regwit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarsoon Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Odświeżam temat... hugh_h pytanie do Ciebie w twoim linku masz bardzo ladnie pospawane gniazda czego uzyles to jakies podkladki sam cos dorobiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiang33 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 zanim hugh się odezwie. Kiedyś na forum był rysunek takiej podkładki z podanymi wymiarami dla tokarza. Poszukaj to może znajdziesz bo ja nie pamiętam gdzie to było. Możesz też kupić gotowe tłoczone miseczki od Andrzeja z Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Albo podeślij mi maila na prywatnym to Ci ten rysunek o którym @damiang33 mówi podeślę, bo gdzieś mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ja mam fotki jak ja to zrobilem. Daj meila to ci wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarsoon Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Przepraszam za nie obecnosc... Podaje maila zaryy698@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Patrz tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 na górnym zdj. rzeczone "miseczki" drążków reakcyjnych d. wahaczy produkcji azm-61 na dolnych pokazuję jak prawidłowo przygotować same drążki: pogrubienie przed gwintem to tuleja , korozja zespoliła ją z drążkiem , stąd wrażenie że jest to całość sam drążek wewnątrz tulei ma mieć swobodę obrotu! ... niedużą, ale jednak tuleje są w komplecie z polibuszami z Elast-polu : Tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi