Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 O kurde )To masz fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Bardzo fajnie. Póki co wszystko śmiga ale jak by się coś zaczęło dziać to chyba do wróżki tylko... Nie rozumiem jednego. Skoro Bosch wyprodukował taką wersję komputera to czemu nie rozdzielą w swojej instrukcji Primery na roczniki 96-99, 99-00 i 00-01. U nich tylko istnieje do 99r. i od 99r. i oczywiście chce się łączyć pinem który nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Po to żebyś pojechał do ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 ....A ASO odeśle mnie do Bosch Service.... i tak w kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 A Bosch CI rozbebeszy pół silnika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gavron06 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Mateusz_P11_144 kto i czym Ci to zrobił? Nierealne wprost. Pierwsza przeprawa to było znalezienie wtyczki. Znalazłem tylko w jednym miejscu. Najnowszy KTS się połączył ale nie miał podglądu nawet do map. Jedyne co mi elektronik powiedział to że nie mam błędów, ale to sobie wymrugałem sam. Jedynie Bosch Service. Ja mam najbliżej w Bydgoszczy. Nawet Nissan w Toruniu tego nie chce zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Kolego ja mam primerę P11.144 lift liftu.U mnie się każdy KTS podłączy,każdy mechanik sprawdzi.U CIebie widocznie jest problem jak u Bartka czyli zostaje manualne ustawianie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gavron06 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ku*wa mać... I na oko strzelać...Stojąc z przodu samochodu w prawo uboższa, a w lewo bogatsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Nie Do wnętrza mniej, do przodu większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi