wicio_94 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Witam. Jestem posiadaczem Nissana Sunny wersja Sedan , z rocznika 93. Posiadam Silnik GA14DS , jest on na gaźniku. Moje pytanie brzmi, gdzie i czy w ogóle jest sterownik silnika. Chodzi mi o to żeby ktoś mi napisał gdzie jest, jak wygląda ?? Przeszukałem już wiele strona ale nigdzie nie mogłem znaleść dokładnego opisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskr5 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Powinien być pod prawą dolną osłoną pod schowkiem (przy nodze pasażera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio_94 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Chodzi Ci o to nad schowkiem ? Czy z boku, z nawiewami, od strony kierowcy szukałe i nic nie bylo. Jak zdejmuje schowek, to widze głównie silnik od dmuchawy. Niektorzy mowia ze ma byc pomiedzy nogami pasazera a kierowcy. Rozebralem wczoraj prawie całą tapicerkę z przodu i nigdzie tego sterownika nie znalazłem. Może jeszcze jakies propozycję, może już ktos demontował i wie na 100% gdzie się znajduje w moim nissanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo1976 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Powinien być za konsolą z regulacją nawiewu przy podłodze. Włóż głowę pod kierownice i zobacz pod plastiki za pedałem gazu. O ile go masz. Muszę zerknąć w serwisówkę ale dopiero jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio_94 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 OK. Jak byś mógł, to napisz gdzie dokładnie, jutro będę szukał. Z góry dzięki. A tą serwisówkę masz w wersji elektronicznej ? Witam. Szukałem w tych miejscach gdzie proponowaliście ale niestety nic nie znalazłem. Może jakaś wskazówka jeszcze, albo i zdjęcie jak on wgl wygląda. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.