mati113 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam, Od spodu samochodu robi mi się małe ognisko korozji. Chciałbym już teraz podnieść samochód na lewarku i jakoś to zabezpieczyć, żeby się bardziej nie rozwinęło. Co kupić i jak zabezpieczyć takie ognisko? Chyba nie tak jak w przypadku blachy, że papier ścierny, podkład i lakier Polećcie mi jakiś produkt/preparat, który dobrze to zabezpieczy.UZUPEŁNIJ PROFIL O INFORMACJE JAKI SAMOCHÓD POSIADASZ I JAKI SILNIK!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Po 1to uzupełnij profil! Polecam produkty firmy NOVOL,wejdź sobie na strone firmy i poczytaj! Dobierz sobie produkty, w pdf masz instrukcje zastosowania oraz sposobu wykonania czynności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati113 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 W dniu 16.12.2013 o 14:13, NEO NFS napisał: Po 1to uzupełnij profil! Polecam produkty firmy NOVOL,wejdź sobie na strone firmy i poczytaj! Dobierz sobie produkty, w pdf masz instrukcje zastosowania oraz sposobu wykonania czynności. Nie tyle chciałbym znać firmę co konkretny produkt. Nigdy nie miałem takiej sytuacji, więc nie wiem jak i czym to zabezpieczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Skoro firma to i produkt! ;-). A na stronie firmy znajdziesz co trzeba, tylko czytać sie nie chce co? Idz do sklepu i kup podkład reaktywny firmy Novol,lakier-spray i jakiś środek bitumiczny. Oczyść,zagruntuj,pomaluj,zabezpiecz. Po zawodach. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati113 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 W dniu 17.12.2013 o 06:13, NEO NFS napisał: Skoro firma to i produkt! ;-). A na stronie firmy znajdziesz co trzeba, tylko czytać sie nie chce co? Idz do sklepu i kup podkład reaktywny firmy Novol,lakier-spray i jakiś środek bitumiczny. Oczyść,zagruntuj,pomaluj,zabezpiecz. Po zawodach. ;-) To nie chodzi o to, że czytać się nie chce Spoglądałem ale firma ma różne preparaty. Czyli te ognisko korozji zabezpieczyć tym podkładek Novol później pomalować spayem i na końcu środkiem bitumicznym, tak? Nic tam nie drapać żadnym papierem ściernym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SDRaid Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 W dniu 17.12.2013 o 10:44, mati113 napisał: To nie chodzi o to, że czytać się nie chce Spoglądałem ale firma ma różne preparaty. Czyli te ognisko korozji zabezpieczyć tym podkładek Novol później pomalować spayem i na końcu środkiem bitumicznym, tak? Nic tam nie drapać żadnym papierem ściernym. Przecież napisał: " Oczyść,zagruntuj,pomaluj,zabezpiecz. Po zawodach. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.