ramirez75 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 mam pytanko,czy moge zamontowac krótszy bagnet-antene na dachu,wczoraj odebralem auto i dluga antena haczy mi przy wjezdzie na dachu,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 A kto Ci zabronioni .A na poważnie,pewnie że możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^ehhh^^ Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 tak - u mnie bylo to samo przy wjezdzie do garazu krótka antentka jest OK wszystko dziala w pelni poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez75 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dziekuje Panowie za pocieszenie,moze dac jakies namiary na krótsze bagnety??Kiedys w passacie kupilem krótszy i jednak radio gorzej odbieralo.Wolalbym kupic cos z polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Możesz nawet płetwę założyć http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=aerial+qashqai&catId=&initiative_id=SB_20140110064817 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkot79 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ja kupiłem krótszą do mojego w mediamarkt firmy hama bodajże za 39zł? i się spisuje dobrze, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez75 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ile ma dlug?w aso chca za krotsza cos kolo 90zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 U mnie też przeszkadza przy wjeżdzaniu do garażu i muszę ją za każdym razem demontować. Ramirez75 jak już coś dobierzesz to daj znać to pomyślę nad zakupem do siebie. Ktoś kilka miesięcy temu polecał antenę od Nota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez75 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Nie ma sprawy,hama z MM nie jest podobno zla ale chyba skusze sie na ta z Polmotoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fan_japan Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Hej. A ja mam gumowy krotki od Juke' a i lepiej wyglada i do garazu wchodzi . Na prospektach QQ w tych drozszych wersjach byly krotsze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo28 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 http://allegro.pl/nissan-juke-note-qashqai-antena-bat-dl-27-35-40-cm-i3831709344.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez75 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 w ASO cena za bagnet podskoczyla do 140zl,zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 I co teraz planujesz zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) ramirez 75 ...nie dziw się - będzie jeszcze drożej ! Stare modele nabierają wartości zabytkowych Sam się dziwię tej cenie ale także: dlaczego "upierasz się" przy zakupie w ASO ? Mam typowy 27cm bat który pozwala mi na swobodny wjazd do garażu i nie mam problemów z odbiorem sygnału radia. Nie jest to część produkowana przez Nissana jak też nie ma na niej loga firmy żeby ...komuś "nabijać kieszeń" ! Edytowane 18 Stycznia 2014 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez75 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 No nic,zakupilem w Polmotorze od Juke,cena nieco nizsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) ... dodam ,że mam bat 20 cm i mogę odstąpić . Jest to oryginalny bat zamieniony w Salonie z Suzuki Grand Vitara w dniu zakupu. Żeby nie było ... zamiany dokonał sprzedający ! Wiedziałem ,że 40cm antena Qq nie mieści się w drzwiach garażu kiedy go "przymierzałem" testując przez 2 doby przed zakupem. Wymieniłem na 27cm bo wydawał mi się "optycznie" za krótki do Qq. Edytowane 18 Stycznia 2014 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) No nic,zakupilem w Polmotorze od Juke,cena nieco nizsza Ile zapłaciłeś za niego i jaką masz długość ? ... dodam ,że mam bat 20 cm i mogę odstąpić . Ile chcesz za tą antenkę ? Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Lesiu QQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Lesiu Jako "rodakowi" mogę Ci odstąpić w prezencie za koszty przesyłki ... a piwo wypijemy wspólnie podczas odwiedzin Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 No nic,zakupilem w Polmotorze od Juke,cena nieco nizsza Od siebie dodam, że do Nissanów idealnie pasują obecne anteny od Skody. Wyglądają jak te od Juke a podejrzewam, że w Skodzie są o połowę tańsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez75 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Trudno,zycie,pare browarów mniej wypije:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Od siebie dodam, że do Nissanów idealnie pasują obecne anteny od Skody. Wyglądają jak te od Juke a podejrzewam, że w Skodzie są o połowę tańsze . Ja kupiłem w Lidlu 6 szt po 9 PLN za sztuke pasują i spełniaja swoja rolę doskonale. Kupiłem tyle bo nie moge "komuś" nóg z d..y powyrywac bo notorycznie mi kradnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Jeżeli jest ok, to dobrze. Jednak z doświadczenia wiem, że jest duża różnica pomiędzy antenami z supermarketu a fabrycznymi - choć wyglądają często identycznie. Takim testem dla mnie jest stacja TOK FM. Mieszkam na granicy jej zasięgu. Jadąc do pracy z antną z supermarketu, czy produktem firmy HAMA, muszę się znacznie bardziej zbliżyć do celu niż z anteną fabryczną, żeby odbiór był w miarę dobry. Fabryczną antenę musiałem zmienić na krótszą ze względu na wysokość garażu. Teraz mam antenę w sumie jeszcze krótszą niż ta supermarketowa ale fabryczną. Rożnacia w odbiorze kolosalna. Praktycznie od razu mam znośny odbiór. Taką sama sytuację miał mój Teść. Miał w Oplu jakiś marketowy "wynalazek". Niby było ok, ale namówiłem Teścia na zakup oplowskiej anteny. Fakt, kosztawała 30 PLN, ale różnicę w odbiorze usłyszeliśmy od razu. Zatem antena antenie nie równa i czasem warto zapłacić trochę więcej. Ale jak się mieszka w miejscu, gdzie odbiór jest idealny i do tego ma się doczynienia ze złodziejem, to pewnie i warto oszczędzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Ale jak się mieszka w miejscu, gdzie odbiór jest idealny i do tego ma się doczynienia ze złodziejem, to pewnie i warto oszczędzić . Nie jestem melomanem i co muzyki to moze i jest różnica ale ja tej różnicy nie zauważam choc słuch podobno mam dobry. Zazwyczaj w trasie, poza granicą, slucham muzyki z pendrive, ale moja pani lubi słuchac muzyki "tubylców". Przejechałem z tą (czytaj: kolejną) anteną prawie całą Europe i jakos nie miałem zaników stacji chyba ze na pograniczu państw. Mam w firmie całą flotę Clio Renault. Maja takie same anteny jak w QQ. Jutro wykrecę jedną i sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 W Clio są chyba jednak nieco inne anteny. Ale jak gwint pasuje, to do testu się nadają . No i może być tak, że w Lidlu kupiłeś dobry produkt. Z Lidlem na ogół tak jest, że sprzedają tam dość dobre rzeczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lister Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Testował ktoś te uniwersalne rekiny z alledrogo ? U mnie o tyle jest duży problem, że nawet ta od juka może być za dluga, fajnie jak by antena nie wystawała poza relingi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi