Gość kaskawic4 Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Jakie w miarę tanie pokrowce do almery i gdzie można kupić( w interku)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Pelne allegro jest tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarroturro Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Serio były n15-tki z bocznymi poduchami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Pewnie, że były N15 z bocznymi poduchami , najczęściej chyba w wersji Motion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robi S. Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Były.Ja mam z marca 99 (cztery poduszki), oznaczona jako FHL. pozdr Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarroturro Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Ciągnąc dalej moje zdziwienie - mimo, że w temacie chodzi o pokrowce - czy n15 z bocznymi poduszkami były w sprzedaży w polskiej sieci dilerskiej? czy występują tylko w niektórych wersjach sprowadzanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jonek Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Ciągnąc dalej moje zdziwienie - mimo, że w temacie chodzi o pokrowce - czy n15 z bocznymi poduszkami były w sprzedaży w polskiej sieci dilerskiej? czy występują tylko w niektórych wersjach sprowadzanych? Z tego co wiem, to w polsce w sprzedaży były wersje N15 tylko z max. dwoma poduchami. Na specjalne zamówienie można było sprowadzić wersję z czterema poduchami, ale nie wiem czy ktoś się kiedykolwiek na to zdecydował, bo cena zaczeła przekraczać cene Primerki! Pozdro! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukmack Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Jakby ktoś mi powiedział, ze boczne poduchy w N15 to bym nie uwierzył, ale jak slucham to widocznie tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.