Guest kaskawic4 Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Jakie w miarę tanie pokrowce do almery i gdzie można kupić( w interku)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polak Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Pelne allegro jest tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarroturro Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Serio były n15-tki z bocznymi poduchami?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotrek Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Pewnie, że były N15 z bocznymi poduchami , najczęściej chyba w wersji Motion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Robi S. Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Były.Ja mam z marca 99 (cztery poduszki), oznaczona jako FHL. pozdr Robert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarroturro Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Ciągnąc dalej moje zdziwienie - mimo, że w temacie chodzi o pokrowce - czy n15 z bocznymi poduszkami były w sprzedaży w polskiej sieci dilerskiej? czy występują tylko w niektórych wersjach sprowadzanych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonek Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Ciągnąc dalej moje zdziwienie - mimo, że w temacie chodzi o pokrowce - czy n15 z bocznymi poduszkami były w sprzedaży w polskiej sieci dilerskiej? czy występują tylko w niektórych wersjach sprowadzanych? Z tego co wiem, to w polsce w sprzedaży były wersje N15 tylko z max. dwoma poduchami. Na specjalne zamówienie można było sprowadzić wersję z czterema poduchami, ale nie wiem czy ktoś się kiedykolwiek na to zdecydował, bo cena zaczeła przekraczać cene Primerki! Pozdro! :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lukmack Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Jakby ktoś mi powiedział, ze boczne poduchy w N15 to bym nie uwierzył, ale jak slucham to widocznie tak jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.