Haran Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam . Może ktoś przerabiał temat z lampami tylnymi do primerki kombi p12 i wie czy istnieją jakieś zamienniki? Przednie lampy znalazłem zamienne a tylnych ni groma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 chyba nie ma, kiedyś patrzyłem i nie mogłem znaleźć, a jakie potrzebne ? do kombi są najdroższe, po 500 - 600 za sztukę liczą Sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haran Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 chyba nie ma, kiedyś patrzyłem i nie mogłem znaleźć, a jakie potrzebne ? do kombi są najdroższe, po 500 - 600 za sztukę liczą Sobie Prawa tylna lampa trochę nadtłuczona-ale przy tych cenach to pokombinuję ze sklejeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Sprzedaj mi lewą - albo zamień się. Ja mam lewą nadtłuczoną. To ja będę miał dwie całe, a Ty dwie nadtłuczone. OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 też bym pokleił, są takie kleje teraz że prawie śladu nie widać. a z czasem może i ceny spadną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jak rozbijasz samochód to najczęściej przód dlatego zamienniki lamp są zawsze lampy przednie a nie tylne . Po prostu nie ma na nie popytu.( sprawdzilem w katalogu firmy DEPO) Odnośnie ceny lamp tylnych używanych to komplet z wysyłką 1000 zl to trochę śmieszne że 11 letni WP12 kosztuje 13 tys a same lampy do niego 1 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines2711 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Zamienników najprawdopodobniej nie ma. Obdzwoniłem wszystkie sklepy motoryzacyjne w moim mieście i nie tylko. Nie ma również dostepności oryginałów. Na Allegro tylne lampy chodzą po ok. 300-600 zł za sztukę- podkreślam UŻYWANE. Wymieniam obecnie lampę tylną z uwagi na fakt iż jeden facio zachaczył moje P12. Z OC sprawcy wyliczyli mi w ubezpieczalni In...... R... że dostanę zwrotu abym wymienł lampę 245 zł !!! Koszt w serwisie to 800 zł. Mam nadzieję że jak dostaną fakturę zwrócą mi pozostałą część kaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ja bym taką rzecz zrobił bezgotówkowo. Oddajesz auto i po sprawie. Będziesz się użerał z ubezpieczalnią. Wiem, sam się użerałem ale ja miałem więcej rzeczy rozbitych i było o co się targać z Wartą. Oddaj auto do warsztatu i niech Ci zrobią to. Najlepiej do ASO Nissan, bo skoro nie ma w ogóle zamienników to tylko serwis. Auto zastępcze dostaniesz na pewno. Ja bym tak właśnie zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.