vansik Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Witam czy posiada ktoś aktualną płytę DVD z mapami Polski i Europy do R51 rocznik 2005 ? Albo wie skąd taka płytę wyczarować ?? Chyba to jest najnowsza ? Nissan Navigation System 2013 Year DVD v6.11 Edytowane 4 Lutego 2014 przez vansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 http://allegro.pl/nissan-dvd-navara-pathfinder-murano-mapa-nawigacja-i3922696576.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyote024 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Tak, dwóch kolesi ma na Allegro koszt 200zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vansik Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Widziałem jednak chodzi mi o to (powiem wprost) skąd zassać obraz z płyta bo dać za płytę i to bez gwarancji 200zl to juz lepiej sobie kupic automape na smartfona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 W aukcji jest wyraźnie napisane że płyta pasuje do Path'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vansik Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Widziałem jednak chodzi mi o to (powiem wprost) skąd zassać obraz z płyta bo dać za płytę i to bez gwarancji 200zl to juz lepiej sobie kupic automape na smartfona. W aukcji jest wyraźnie napisane że płyta pasuje do Path'a. To że pasuje mnie nie zadowala płyty nie są nowe tylko używane i noszą ślady użytkowania czytaj(porysowane) dziękuje za taki produkt. Do tego nie mam na nie fv co za tym idzie nie są oryginalne w razie kontroli. Wydać 200zł nie sztuka. Edytowane 5 Lutego 2014 przez vansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Gadałem z tym sprzedajacym w sprawie tej płyty w zeszłym roku . Zapewnia że to oryginał bo pirat albo nagrywana po prostu nie działa lub działa bardzo krótko z błędami. Oczywiście zawsze jest jakieś ryzyko ale w serwisie ta płyta kosztuje podobno ok 1000 zł jak nie więcej więc mozna zaryzykować jak bardzo ci zależy. Spróbuję podjechać do tego sprzedawcy i przetestuję tą płyte u siebie i dam znać. Najpierw jednak mechanior musi zamontować mi nową głowicę bo na razie auto mam w proszku....... Edytowane 5 Lutego 2014 przez waldi1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vansik Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Gadałem z tym sprzedajacym w sprawie tej płyty w zeszłym roku . Zapewnia że to oryginał bo pirat albo nagrywana po prostu nie działa lub działa bardzo krótko z błędami. Oczywiście zawsze jest jakieś ryzyko ale w serwisie ta płyta kosztuje podobno ok 1000 zł jak nie więcej więc mozna zaryzykować jak bardzo ci zależy. Spróbuję podjechać do tego sprzedawcy i przetestuję tą płyte u siebie i dam znać. Najpierw jednak mechanior musi zamontować mi nową głowicę bo na razie auto mam w proszku....... Ok bede wdzieczny Pozdrawiam i powodzenia w naprawie Patha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIROB Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Witam Kupiłem płytę od sprzedawcy z Sopotu, wszystko chodzi ok ale nie można tego porównywać do jakości Automapy.Najnowsze drogi są uwzględnione. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnym Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam a może orientują się koledzy, czy do wersji z USA jest mapa Polski mam rocznik 2005 Patha. W zeszłym roku pytałem i nie było. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi