muchamati2 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Witam Rozbierał ktos moze zegary w tino?? jakie tam sa zarówki i ile?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Porównaj zegary z N-16 są fotki i myślę że niczym się nie różnią,znajdziesz też opisy jakie jakie żarówki tam pasują (t-5 prawdopodobnie) ostatnio zmieniałem w N-16 spalone na diody w oprawkach t-5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 ale ładie to wyglada na diodach??? ładnie podswietla całosc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Jak dla mnie jest OK nie razi po oczach,wybrałem akurat niebieskie w moim przypadku problem był tylko z oprawkami bo trzeba odpowiednio podgiąć styki żeby trafiało na ścieżkę. Tak to wygląda u mnie http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/59234-n16-zarowki-podswietlajace-zegary-w-almerze-22-di-jakie-maja-oznaczenie/page__hl__%20pod%C5%9Bwietlenie%20%20zegar%C3%B3w__st__20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Witam jakie żarówki wystepuja w poswietleniu zegraów tino 2.2 Di 2001 rok?? Bo mi połowa nie świeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro65 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Cześć,ja to wziąłem jedną do kieszeni, zajechałem na szrot starałem wykręcać z nissanów i za 5 złoty przywiozłem całą kieszeń coś z tego dopasowałem ,bo jak spytałem się w sklepie ,to katalogi-sprowadzanie a nie wiadomo ile by to jeszcze kosztowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigma3 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 WitamMiałem ostatnio taki pzypadek-otwieram drzwi pilotem a tu tylni kierunkowskaz prawy nie mignął.Pomyślałem,że to żarówka ale nie bo po przeczyszczeniu i podgięciu styków(chociaż nie wyglądały na jakieś mega zaśniedziałe)działanie wróciło do normy.A pytanie mam dlaczego na kokpicie nie było to sygnalizowane przyśpieszonym miganiem kontrolki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.