MisilYE Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Tak ja mam z II na zdjęciach te szare to czarne na alle.. Jest oferowane jako z qq .z laguny III jest identyczne jak to czarne tylko nigdzie nie znalazłem czy ma diodę od dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Nie wiem czy z Laguny III, ale jest dostępne lusterko identyczne jak do QQ J10, tylko bez diody w dolnej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 ok, będę szukał od Laguny, bo ceny tych do QQ są bardzo zawyżone. Ty dałeś 20, czy 220zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Od P12 też powinno pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ja dałem 20zł słownie dwadzieścia + przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ok, będę szukał. 20zł to jak za darmo, aż nie mogłem uwierzyć Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Lusterko przetestowane Będzie pan zadowolony Ja kupiłem w ciemno zanim się upewniłem że będzie pasować jak za taką cenę Tylko kupuj z obudową bo same obudowy chodzą po 4do 5 dyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Tak, właśnie widziałem że są też bez obudowy :-) Tak, właśnie widziałem że są też bez obudowy :-) Znalazłem za 50zł. Na zdjęciach wygląda, że jest w dobrym stanie i jest obudowa i nawet dwie wtyczki. Coś mi się wydaje, że to z jakiejś lepszej wersji z czujnikami ultradźwiękowymi od alarmu Teraz jeszcze głupie pytanie na koniec: Czy pisząc, że lusterko ściąga się w dół, to mieliście na myśli całą obudowę, tą która jest przy szybie? I chodzi o przesunięcie jej w dół szyby, a nie w dół (w kierunku lewarka biegów)? Czujnik deszczu jest zamontowany osobno i nie jest połączony ze starą obudową? Sorki za banalne pytania, ale nie chcę czegoś uszkodzić, bo to może zaboleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Cała obudowa w dół szyby. Czujnik deszczu nie jest przymocowany do obudowy, ale niech to potwierdzi kolega MisilYE, moje lusterko montowano w ASO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ok, dzięki Tak trochę podotykałem moje lusterko, to obudowa jest dość luźno, ale jak jest faktycznie, to dowiem się, jak już przyjdzie czas na całkowity demontaż starego zwierciadła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Delikatnie w dół i zejdzie.czujnik deszczu jest przymocowany do szyby Tu masz zdjęcie szyby zuchwytem do lustra i pod nim mocowanie do czujnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ok, dzięki. Myślę, że sobie poradzę, nie takie rzeczy się robiło:D Jeżeli mam kogo zapytać, to wolę to zrobić niż później rozpaczać nad uszkodzonym elementem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Poradzisz sobie będziesz czuł jak schodzi powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Czy coś takiego z Nissan'a P12 będzie się nadawać? Lusterka z P12 są chyba najtańsze w zakupie i dostępne w kolorze czarnym. Edytowane 13 Listopada 2015 przez monkahead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Wygląda tak jak z laguny 2 ,powinno się nadawać.jak cena jest "powalająca" to może warto zaryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 ...ale szczujecie tymi lustrami , chyba będę musiał pomyśleć u siebie nad takim , bo wkurzają mnie te durnoty z zenonami co siedzi na tyłku i wali po oczach , albo nakładzie do bagażnika różności , a nie opuści świateł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Polecam , radość z nocnej jazdy nie opisana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Z P12 są od 20zł, sprawdzę dzisiaj jak wygląda moje od środka i zobaczę co może podpasować. Renault odpada bo produkuje tylko w jasnej wersji plastiku, a mnie to nie pasuje, za bardzo się gryzie z czarną emalią na szybie. Jak zdjąć zwykłe lusterko? Jego obudowa nie jest dzielona na 2 części tak jak to pokazano na instrukcji demontażu lusterka fotochromatycznego. Edytowane 14 Listopada 2015 przez monkahead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Obudowa zwykłego lusterka nie jest dzielona na części. Kilka postów wyżej jest napisane jak je zdjąć. Jest też lusterko w czarnej obudowie, takie samo jak do QQ ale bez diody oświetlającej dół kabiny. Nie wiem od jakiego auta, albo od Renault, albo od jakiegoś modelu Nissana. Edytowane 14 Listopada 2015 przez bambus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Jest też lusterko w czarnej obudowie, takie samo jak do QQ ale bez diody oświetlającej dół kabiny. To ori lusterko fotochromatyczne do QQ ma diodę doświetlającą kabinę? Miałem coś takiego w poprzednim aucie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Dostałem dziś lusterko. Miało być coś takiego: A przyszło: Po prostu rewelacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Fajne lusterko, takie samo jak oryginalne do QQ, tylko szare i bez diody oświetlającej kabinę. Trochę się sfatygowało w transporcie i brakuje części obudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Sfatygowało w transporcie ??? ono jest u*****e jak stół Kamila Durczoka ....i niekompletne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 To że jest uje...... To pikuś bo to się da wyczyścič najgorzej że brakuje obudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Sprawdzić, czy nie jest porysowana obudowa i czy nie ma skaz na szkle. Jeżeli da się oczyścić - ruszyć sprzedającego, niech przyśle brakującą część obudowy. Jeżeli jest zniszczone - odesłać i wysmarować negatywa. Warto jeszcze podpiąć pod akumulator i sprawdzić czy działa. Edytowane 17 Listopada 2015 przez bambus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi