Lasiat Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Witam. Udało mi się zdobyć lusterko od Primery P12 za 20PLN z obudową. Niezbędną obudowę przełożę do tego od qashqaia i będzie elegancko! Jeszcze zastanawiam się nad miejscem podłączenia tego do zasilania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Poczytaj wcześniejsze posty było opisane i foto chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Udało mi się w miarę tanio dostać lusterko fotochromatyczne do qq (ze światełkiem) i zastanawiam się Czy da się ściągnąć obudowę ze "starego" lusterka i założyć na "nowe" lusterko celem zasłonięcia czujników zmierzchu i opadów?Masz te lusterko na sprzedaż? Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Poczytaj wcześniejsze posty było opisane i foto chyba też Wiem wiem, zastanawiam się tylko jakie rozwiązanie wybrać... I chyba już zdecydowałem się na jedno. Masz te lusterko na sprzedaż? Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Udało mi się zdobyć obudowę z lusterka od Primery P12. Samo lusterko (od P12) mam na zbyciu ale nie jestem pewien w 100% czy jest sprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Obudowa z P12 nie podejdzie pod lusterko z QQ bez drobnego podcięcia plastikowej pokrywki, zobaczysz sam przy montażu. W sobotę kończę to u siebie to zrobię jakieś zdjęcia. Wysłano z Lumia 930 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Obudowa z P12 nie podejdzie pod lusterko z QQ bez drobnego podcięcia plastikowej pokrywki, zobaczysz sam przy montażu. W sobotę kończę to u siebie to zrobię jakieś zdjęcia. Wysłano z Lumia 930 Właśnie się przekonałem Na szczęście już wszystko jest gotowe (w sensie mechanicznym) a elektrycznie jutro podziałam. Witam. Lusterko jakiś czas temu zamontowałem i prezentuję się to tak: I w nocy: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Późno bo późno - moje lusterko z LCD w akcji: Na filmiku tego specjalnie nie widać, ale samo lustro jest ciemniejsze niż oryginał. Zasilanie - zrobiłem przedłużkę od tyłu gniazda zapalniczki, pociągnąłem za schowkiem, a następnie pod tym jasnym plastikiem na słupku do podsufitki. Przy okazji wyciągnąłem na kokpit rozgałęźnik widoczny na filmiku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Super dzieki, myslalem ze te lusterko będzie duzo większe od oryginalnego ale wyglada ok, czy da sie wylaczyc w kamerze paski pomocnicze jakbym montowal np na przod? Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Pasków nie wyłączysz , jedynie musisz szukać modelu bez wyświetlanej siatki odległości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mogilas100 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Witam forumowiczow pytanko,do was posiadam nissana qq wersja tekna,chce polaczyc rejestrator trasy,potrzebuje zasilania do kamerki,pomyslalem ze otpowiednie miejsce skad moge wziac zasialanie to lusterko czy ktos moze podpowiedziec ktore kabelki oskrobac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Pokazane masz to dokładnie na zdjęciu z mojej instalacji. Czytałeś w ogóle ten wątek? Wysłano z Lumia 930 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Super dzieki, myslalem ze te lusterko będzie duzo większe od oryginalnego ale wyglada ok, czy da sie wylaczyc w kamerze paski pomocnicze jakbym montowal np na przod? To zależy od kamery jaką kupisz. Moja kamera podaje obraz już z paskami, nie widziałem opcji żeby to wyłączyć. Edytowane 13 Grudnia 2016 przez Aster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldo Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Uchwyt z zdjętego lusterka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Uchwyt nowego lusterka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Uchwyt na szybie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jak sobie poradziłeś z tym problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Masz inną stopkę lusterka, moim zdaniem musisz ją wymienić na taką pod lusterko z primery. Odetnij ją od szyby, jest przyklejona na taśmę 3M lub klej PU. Wysłano z Lumia 930 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldo Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Czy może ktoś podać wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 1/39mm 2/25mm mierzone na zwykłym lustrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldo Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 1/39mm 2/25mm mierzone na zwykłym lustrze Dziękuję za wymiary. Mam problem z zakupieniem uchwytu na szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Załatwię Ci taki uchwyt. Wysłano z Lumia 930 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldo Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Załatwię Ci taki uchwyt. Wysłano z Lumia 930 Bardzo proszę. Zaglądnij do poczty. Bardzo dziękuję koledze z tego forum > monkahead < za pomoc oraz przysłanie mi uchwytu na szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Obecnie mam połączone lusterko ale po zapłonie. Chciałbym aby lusterko uruchamiało się wraz ze światłami. Czy muszę przewód ciągnąć do komory silnika czy da się gdzieś połączyć wewnątrz przestrzeni pasażerskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Jeśli to nie tajemnica - dlaczego chcesz zmienić sposób podłączenia lusterka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Godzinę temu, MisilYE napisał: Jeśli to nie tajemnica - dlaczego chcesz zmienić sposób podłączenia lusterka? Między innymi dlatego, że jeżdżę na światłach automatycznych oraz wydaję mi się, że tak będzie prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Lusterko ma swój czujnik zmierzchu i nie jest zależne od czujnika światełWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Tak, ale również posiada podświetlenie i myślę, że podświetlenie powinno się włączać razem ze światłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi