MisilYE Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Ja mam bez podświetlenia . Więc zapomniałem o tym.Ale nie wiem czy te podświetlenie nie powinno być zależne od czujnika lusterka. Albo czy nie powinno świecić się z podświetleniem przycisków czyli po przekręceniu kluczyka Ze schematu wynika że orginalnie podłączone jest zasilanie po stacyjce (jak dobrze widzę) MIR2.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Z podświetleniem to miałem na myśli diodę rzucającą promień światła na dźwignię znany biegów. Po schemacie rzeczywiście wynika to, że lusterko jest po zapłonie lub acc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 A Tobie podświetla cały czas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 A w orginale jest jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 W oryginale to właśnie nie wiem, natomiast lusterko jest z wersji przedliftowej. Polift już nie miał w swojej ofercie takiego bajeru (jak dobrze się orientuję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Myślę że Masz podłączone dobrze ,ale jak Ci to przeszkadza ,, to po lewym słupku lecą przewody {przy nogach kierowcy ] i tam zdaje się znajdziesz zasilanie lamp tylnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Ok. Dzięki za info. Jeszcze może z tym zabiegiem poczekam. Może ktoś się wypowie kto ma przez fabrykę wyposażone auto w fotochrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArekQQJ10 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 W dniu 18.11.2015 o 17:43, MisilYE napisał: Jeśli masz wtyczkę.u mnie nie było ciągnąłem ..... jak kolwiek to zabrzmiało od bezpieczników Pokazesz gdzie wpieles ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Jak będę przy samochodzie to zrobię fote i wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 bypass po prawej -zasilanie lusterka A masą pod śrubę do karoserii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi