Gość bartek9108 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Panowie! Czy ktoś wie gdzie znaleźć takie ozdoby imitujące jakby felga była skręcana? Poniżej foto poglądowe z allegro, potrzeba takich ozdób jak te tutaj na obwodzie. Pilne! Szukam szukam i nie mogę znaleźć. Jestem gotów zrobić przelew na duże piwo jeśli tylko ktoś gdzieś znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 kup śrubki z kwasówki na imbusa 3 lub 4, w Łodzi na Teresy masz sklep METALPOL, obetniesz i wkleisz na klej do szyb ...chyba że na wylot to i nakrętki wtedy tak miałem w swoich felgach kiedyś, tylko czarne były: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 No Bartek ;dSzykuj sie na przelew Dane znasz:PPhttp://www.aliexpress.com/item/4-xAluminum-6-0-Wheel-Hex-Drive-Adaptor-With-Pins-Screws-B-TB01-TB02-TA05-TG10/1547535131.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek9108 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Zapomniałem dodać, że te są bez gwintu. Taki jakby walec, są po prostu wciskane. kup śrubki z kwasówki na imbusa 3 lub 4, w Łodzi na Teresy masz sklep METALPOL, obetniesz i wkleisz na klej do szyb ...chyba że na wylot to i nakrętki wtedy Jak się nie znajdą, to chyba tak będzie trzeba zrobić. Aczkolwiek, zależy mi żeby to było jak fabryka wypuściła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 faktycznie, teraz sobie przypomniałem ... te moje też były wciskane, plastikowe, większość się połamała przy demontażu możesz też bez nakrętek zrobić, tylko nagwintować byś musiał i obciąć śrubki jak najkrócej byle by łapały jeśli jeszcze je przepolerujesz to efekt będzie dużo lepszy niż w oryginale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.