markus351 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Witam, Czy po złożeniu tylko tylnej podwójnej kanapy wejdą mi do środka dwa rowery ? Po jednym kole odkręce z każdego roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginko75 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Myślę, że tak tylko proponuję wcześniej zdjąć półkę. W razie czego można opuścić oparcie przedniego siedzenia pasażera i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chesteros Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 skoro markus chce wsadzić 2 rowery to podejrzewam, że na przednim siedzeniu będzie jednak pasażer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginko75 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Może też tak być że po prostu jedzie do kogoś z 2 rowerami;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myk6414 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Zmieszczą sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus351 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Tak z ciekawości odpisuję, że się zmieściły. Zdjąłem przednie koła i złożyłem szerszą część tylnej kanapy, rowery włożyłem na stojąco widelcami w dół za tylne siedzenie. na tylnej niezłożonej części siedział pies Golden a z przodu jeszcze pasażer. wypiete koła oczywiście do bagażnika do tyłu. Rowery górskie na kołach 27,5. Pospinałem je do uchwytów w bagażniku gumowymi zapięciami żeby sie nie telepały. Poupychałem jeszcze dwie duże torby podróżne i trzy mniejsze. I tak pojechałem w góry na tydzień. Zaoszczędziłem na bagażniku. Trochę pakowny jest :-) Pozdrawiam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emeren Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Mogłbyś wstawić fotke jak to wyglada ... moze byc z komórki .... slabą mam wyobraźnie a jestem ciekaw jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginko75 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 HA, HA,HA:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus351 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nie zrobilem jakiegos super zdjęcia ponieważ spieszyłem sie z pakowaniem na tygodniowy wyjazd ale na Boże Ciało znów będę się pakował więc zrobie dokładne zdjęcia razem z "zapakowanym " psiakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.