MuranoOln Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam, Poszukuję nowych siłowników klapy bagażnika do mojego Z50. Pytałem się w intercarsie ale cena 300zł to lekka przesada. Gdzie mogę znaleźć siłowniki w dobrej cenie, ewentualnie od jakiego innego auta będą pasować do Murano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 ebay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hors Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witam Na allegro kiedyś widziałem z firmy Krosno. Za 60 pln sztuka. Ja też już dostałem w mroźne dni w głowę klapą Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Navroth Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 może się komuś przyda, bo właśnie wymieniłem, do klapy tylnej pasują bardzo dobrze siłowniki od Fiata Palio Weekend (ok 60zł sztuka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.