Tyomaj Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam!Wypalił mi się wyświetlacz w radiu i pytanie brzmi czy jeśli kupie radio od angielskiej wersji to czy dam przełożyć sam wyświetlacz? Robił to ktoś już? Czytałem tutaj, że można przełożyć całe radio ale w moim przypadku nie można ponieważ jak mam wersje z przyciskami głośności a to radio co chce kupić ma głośność z pokrętłem. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 A co się stało z wyświetlaczem ? Coś pokazuje na wyświetlaczu ? Radia chyba muszą się zgadzać modelowo żeby wszystko działało poprawnie ale mogę się mylić .Ja kupisz radio od angola przy takim samym modelu wystaczy podmienić przedni panel 15 min roboty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 No to masz mały problem. Masz tą wersje(ja tak określam-zubożałą,mało funkcji)która czesto to nie występuje. Musisz kupić od angola ale z takim samym panelem sterowania! Ten z pokrętłem będzie niezgodny ponieważ w płytce z wyświetlaczem znajduje się procesor panelu sterowania. Powodzenia w szukaniu bo ze 2 razy to widziałem na alegro, jak anajdziesz no to spoko podmienisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyomaj Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 No to mam problem. :/ A jakie funkcje ma ta druga wersja radia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.