pafcik Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam, może ktoś się spotkał z takim problemem w patku z fotelami elektrycznymi i pamięcią, podczas slalomu fotel a właściwie jego dolna część (siedzisko) przesuwa się na boki o kilka mm co jest trochę irytujące i sprawia że w zakręcie kierowca nie czuję się pewnie. Auto jest na gwarancji zgłaszałem to już 3 razy za każdym razem coś tam dłubali a to i tak nic nie dało, w końcu powiedzieli słynne "ten typ tak ma" W sumie podszedłem do egzemplarza bliźniaczego w salonie i faktycznie auto nowe ma ruszający się fotel!!! Co za żenada nie mam argumentów. Może ktoś się z tym spotkał i to naprawił jakimś domowym sposobem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bravo_ Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 U mnie siedzisko ma lekkie luzy, gdy jest maksymalnie opuszczone. Wystarczy minimalnie je podnieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober1 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 hej u mnie także jest luz ale do przodu i tylu przy hamowaniu podchodzi ok 1mm do przodu a przy ruszaniu go cofnie troszkę. a w sobote jak wysiadałem cofnal się fotel a po zamknieciu drzwi podjechal na maxa pod kierownice i nie da rady go cofnac. po nacisnieciu przycisku slychac stuknięcie a fotel jak stal tak stoi ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczko Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Czasami, też tak mam. W nysce d40 też się zdarzało. Widocznie ten typ tak ma co do cofania: u mnie u pasażera wciągnęło kawałek folii w ślimaka i siedzenie stoi. Bober1 sprawdź czy jakiegoś syfa u ciebie nie ma Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober1 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 silniczek od przesuwania padl bo klepie a nie poszcza pradu dalej (( szukałem i nigdzie nie mogę znalesc tej czesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.