Bartek125 Opublikowano 1 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 misie zarąbiście podoba przód zderzak, ale cholera nie mogę takiego założyc....a myslę nad tyłem chorera..... chorera ja tez sie boje, ale tak mi sie podoba ze hej :!: a jeszcze na tym zdjeciu u gory miodzik, wezme tył i przód tylko nie wiem co z progami... nie wiem czy te z Cetusa beda pasowały..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slayder10 Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 nie przesadzajcie tak z tymi kraweznikami:) ja mam obnizony samochod plus dokladka(ktora w zime sam sobie wymodzilem:) i wielkiej tragedi nie ma!!! narazie tylko pare malych rys mam od spodu. A autko z tym pakietem napewno bedzie interesujaco wygladalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slayder10 Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=65421704 hehe a na tym zdjeciu to nawet moje autko jest ze starymi progami:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=65421704 hehe a na tym zdjeciu to nawet moje autko jest ze starymi progami:)))a kupowales je od tego goscia z aukcji czy miales juz seryjnie?a on tylko sobie zdjecie pozyczyl 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slayder10 Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 te moje kupilem z cetusa a od niego bralem drugie progi i dokladke pod przod. mily gosc towar tez bez zarzutu a moje mody mozecie zobaczyc w watku chwale sie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lancer Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 i co chlopaki?? zamowil to ktos juz?? bo temat ucichl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 24 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Witam, nikt chyba nie zamówił, bede przejezdzał jutro przez Poznań i jak bedzie chwilka to podjade i zerkne jak to wyglada- czy jest w ogole sens to brac. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi