Grzesiek17 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Witam,podczas ostrzejszej jazdy moim sunnym coś się zaczęło niedobrego dziać z biegami, otórz, podczas przyspieszania ciężko wchodziły 1 i 2, reszta biegów ok, aż pewnego razu jakby się coś zaklinowało i ani 1, ani 2 wbić nie mogłem, rozebrałem skrzynię, wyciągnąłem choinkę, i okazuje się, że synchronizator chyba padł, bo ten "zmieniacz" na który nałożony jest wodzik nie chce się ruszyć, pozostałe biegi wchodzą ładnie, olej był jeszcze żółtej barwy, opiłków na magnesie niewiele, ogólny wygląd zembatek nie wskazuje na zurzycie, i moje pytanie brzmi, czy da się jakoś ten synchronizator wymienić? pytam, ponieważ próbowałem to rozebrać, ściągnąłem łożysko i dalej nic nie chce iść, więc nie wiem, czy się dalej z tym bawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton88 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Oczywiście że jest wyjście http://www.lukaszdmowski.prv.pl/ Osobiście byłem i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.