Bartezm Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 to daj na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysska Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 można spróbować tej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 rzekłbym.... wygląda dosyć interesująco dawaj więcej pomysłów... Co by nie było że temat umiera... Folia dotarła przed świętami, obejrzałem sobie to i stwierdziłem, że szczotkowane alu w kolorze srebrnym to nie do końca to czego oczekuję... za to świetnie dopasowało się to do auta mojego brata. Tak więc miałem okazję potrenować przed oklejaniem swojego Xa... Tak było: Tak jesss: Jeszcze nie wszystko skończone ale czasu brakło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysska Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Te zdjecia przodu to chyba pokreciles? Folia nie przypadla do gustu, to może u mnie temat odżyje. W tym civic-u trochę łatwiejszy ten plastik niż u nas. Mnie trochę martwią te dwa poziome rowki (wglebienia) pod telewizorem, może być problem. Oo dopiero teraz zauważyłem na drzwiach, trochę ożywia tą piękna czerń. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez nysska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 W realu grill w hondzie po oklejeniu na czarno wygląda dużo lepiej. Na desce może na forto nie widać ale w standardzie był dosyć tandetny "gumowy" srebrny plastik a jeszcze mam w planie pociągnąć kontynuacje od drzwi do panela środkowego - chwilowo brakło czasu... Co do Xa... tak - deska jest zdecydowanie bardziej upierdliwa do wyklejania. Okazało się, że to srebrne alu szczotkowane jest sporo cieńsze niż czarna i zdecydowanie gorzej (i dłużej) mi się to układało. Chcę rzucić okiem na grafit, może folia z innej firmy będzie grubsza - nie wiem. Szukam dalej... Chodzi mi też po głowie zaeksperymentować z czerwonym matem lub perłą... W razie czego taka modyfikacja jest w pełni uleczalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysska Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 A to sorry, ja myślałem, że orginalny grill był czarny (upss). Najlepsza to 3M ale droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 to myślę jest oryginalne. Robią takie do t30 tu: http://www.motoquipe.com.au 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 jak tylko znajdę taki deseń to biorę w ciemno no i jeszcze szukam klasycznych dywaników temat nadal aktualny tylko nie mogę trafić w sklepie interesującej folii - przez neta nie chce zamawiać czegoś co nie widzę i nie mogę pomacać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinok Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Fajne... Nie trzeba ścierać kurzów z deski - wystarczy odkurzyć albo wytrzepać na trzepaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysska Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) Bartezm większość sprzedawców na aledrogo sprzedaje próbki za niewielką kase, mysle ze w sklepie to bedzie ciezko dostać bo większość tych folii to cięte z metra, ja kiedyś pytalem o możliwość kupna w firmie trudniacej sie oklejaniem, nie ma szans. Edytowane 12 Maja 2014 przez nysska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekoludek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 I oklejał w końcu ktoś X-traila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 okleiłem hondę bratu, teraz biorę się za volviaczka a Xtrail czeka aż nabiorę wprawy i będę wiedział czego chcę... temat nie umarł - cały czas myślę nad projektem i kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 B oglądaj lepiej mecz. Gra Grecja/Kość Słoniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoozva Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Panowie, a ostatnio wpadło mi coś takiego w oko jak flokowanie, może to was zainteresuje? : http://www.flokowanie.com.pl/index.htm http://flokowanie.com.pl/forum/viewtopic.php?f=2&t=445&sid=baa4c9515e1dbdf0606aefcd2bddcd80 ja rozważam zrobienie kremowego dołu deski i pomalowanie tym boczków drzwi w moim X. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekoludek Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 A orientowałeś się już ile by Cię to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoozva Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Dokładnie nie ale tuasz cennik z innej firmy która się tym zajmuje: Słupek przedni: od 40 pln Tunel środkowy: od 80 pln Daszek zegarów: od 50 pln Konsola środkowa: od 40 pln Boczek drzwiowy: od 50 do 200 pln Podsufitka: od 250 pln Deska rozdzielcza: od 300 pln Inne: do negocjacji Cennik skopiowany z: flokowanie.com.pl/oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoos Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Chciałem podpytać o sposób demontażu tunelu środkowego. moze ktos ma to za sobą? Chciałbym usuwanie podświetlenie gałki zmiany biegów (automat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Chciałem podpytać o sposób demontażu tunelu środkowego. moze ktos ma to za sobą? Chciałbym usuwanie podświetlenie gałki zmiany biegów (automat) Uzupełnij profil bo nie wiadomo z którego roku masz T30 a potem zajrzyj tu: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/87965-how-to/?view=findpost&p=937837 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoos Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Uzupełniony. Rok 2004, pod linmiem jaki podałes nie ma manual-a demontazu tunela środkowego czyli od podłokietnika do lewarka zmiany biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysska Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Z tyłu podlokietnika na dole po bokach dwie śruby na wkrętak krzyzowy. Pod recznym jest plastikowa klapka i pod nia jest jedna śruba na imbus. Ściągasz mieszek i maskownice i tam są dwie śruby na krzyzaka. Z przodu są też dwa plastikowe zaczepy wiec caly tunel sciagasz ciągnąć go do góry za tył zeby ich nie połamać. Jak masz grzane fotele to musisz uważać na przewody od przycisków, ja je po prostu wciskam do środka palcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoos Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Dzięki - ja mam automat więc tam nie ma mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysska Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) A sorry faktycznie pisałeś. Edit Ale z ciekawosci spojrzalem w serwis i sciagasz cala ta maskownice za pomoca wkretaczka wkladajac go z przodu i podwarzajac do góry. Cytuje orginał 1.Insert a screwdriver wrapped with a shop cloth into cutout of finisher front end and hold it up, and then disengage clips of side surface rear end. 2. Pull up and remove. Edytowane 5 Października 2015 przez nysska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoos Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Nysska czy masz może informacje ile i jakich żarówek tam wchodzi? Nie wiem czy np. 2 czy każda z osobna na daną pozycję lewarka. p.s. czy sterowanie radia w kierownicy jest również podświetlane -u mnie ciemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 p.s. czy sterowanie radia w kierownicy jest również podświetlane -u mnie ciemność. Tam chyba brak miejsca na podświetlanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi