skaktus Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam. Zacznę od najprostszego - czy Juke w jakiejkolwiek wersji miał ogrzewaną ELEKTRYCZNIE przednią szybę ? Pytanie drugie - czy ktoś z was może zrobić fotkę bagażnika, bez kuwet ? Ostatnio oglądałem Juka, w której sprzedawca twierdził że żaden Juke nie miał nigdy koła zapasowego (prawda) ? Do tego wszystkie łączenia były fatalnie (wizualnie brzydko) pociągnięte jasnożółtym spoiwem - czy też tak macie czy Juke którego oglądałem był poprostu bity ? Co ważne, bagażnik nie był pomalowany w kolor auta, wyglądało to jak zwykła szara farba podkładowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam. Zacznę od najprostszego - czy Juke w jakiejkolwiek wersji miał ogrzewaną ELEKTRYCZNIE przednią szybę ? nigdy nie miał i żaden sprzedawany w Europie Nissan też nie miał do chwili prezentacji nowego Qashqai'a który jako opcję posiada podgrzewaną przednia szybę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 dojazdówka była w opcji bo normalnie był zestaw naprawczy ale z tego co oglądałem to zazwyczaj dodawali dojazdówke aby zachęcić do zakupu, co do spoiw to u mnie wygladaja normalnie i wszystko jest zamalowane kolorem auta w bagażniku zbytnio nie mam jak teraz zrobić foty ale jak poszukasz w dziale usterki to znajdziesz fotki jak to wygląda w wersji normalnej i 4x4........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaktus Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ok, dzięki, będę szukał. Gdyby ktoś miał gdzieś pod ręką jakieś foto, szczególnie w wersji bordowej, proszę dawać znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.