Gość morbid Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 witam może ktoś wie jaka jest cena świec żarowych do nissana CD17 bo w moim miasteczku są po 28złszt .Drogo czy nie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzida Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 witammoże ktoś wie jaka jest cena świec żarowych do nissana CD17 bo w moim miasteczku są po 28złszt .Drogo czy nie pozdrawiam Dobrze a jakiej firmy? Bo jak NGK albo Denso to powiedziałbym że darmo. Sam szukam świec do swojego N14, ale cena po prostu mnie zwaliła z nóg: 80 PLN/szt NGK sobie życzą w Ursusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość morbid Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 witammoże ktoś wie jaka jest cena świec żarowych do nissana CD17 bo w moim miasteczku są po 28złszt .Drogo czy nie pozdrawiam Dobrze a jakiej firmy? Bo jak NGK albo Denso to powiedziałbym że darmo. Sam szukam świec do swojego N14, ale cena po prostu mnie zwaliła z nóg: 80 PLN/szt NGK sobie życzą w Ursusie. witam na opakowaniu pisze GLOW PLUG JC l41000 HKT CORPORATION jak myśliće badziewie :?: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bercik Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Dobrze a jakiej firmy? Bo jak NGK albo Denso to powiedziałbym że darmo. Sam szukam świec do swojego N14, ale cena po prostu mnie zwaliła z nóg: 80 PLN/szt NGK sobie życzą w Ursusie. Jezeli jeszcze szukasz świec do swojego sunniaczka to moge ci załatwić za ok60 zł za sztuke.Mówie oczywiście o japońskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bercik Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Co do tych świec za 28 zł to są to świece prod chińskiej robione dla jc. Straszne Badziestwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzida Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Jezeli jeszcze szukasz świec do swojego sunniaczka to moge ci załatwić za ok60 zł za sztuke.Mówie oczywiście o japońskich. Jakiej firmy? Czy załatwisz mi również fakturę VAT-owską bo takowej potrzebuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bercik Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 japońskie safirmy HKT a Jc to nie wiem.niestety faktury vat nie wystawiam.Moge wystawic zwykły rachunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzida Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 No właśnie czytałem na forum 4 x 4 że świece HKT nie sprawdzają się w Patrolach..............dlatego nie jestem do nich przekonany................muszę mieć fakturę bo odliczę VAT a zwykły rachunek mi idzie tylko w koszty...............ale dzięki za fatygę............poza tym bercik te swiece są na Ostrobramskiej po 48 PLN/szt. :roll: z F-rą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bercik Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 tak bo oni maja najwiekszy rabat w jc a ja mam tylko 18 %.gdybym miał wiecej to cena była by inna. Co do świec HKT to mój ojciec jeżdzi Nissanem Urvanem 2,5 dieslem i na tych świecach smiga już 4 lata (140000 tys km) i nigdy nie było z nimi problemu, nawet w najwieksze mrozy. a co do swiec NGk to juz nie są robione w japoni tylko gdzies w europie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kruk78 Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Kupiłem 4 sztuki świec NGK BKR 6 E, (były też BKR 5 E) po 9 złotych sztuka w siedlcach, do mojego N14 pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marud Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Kupiłem 4 sztuki świec NGK BKR 6 E, (były też BKR 5 E) po 9 złotych sztuka w siedlcach, do mojego N14 o ile sie orientuje to sa swiece iskrowe a w temacie chodzi o zarowki. Jutro się dowiem ile kosztuja dobre zarowki i dam odpowiedz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zorgon Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Ja kupilem NGk BRK5E do swojego N14 za 65 zl za 4 szt. i takie wlasnie maja do niego byc swiece. Nie wiem skad wy macie takie ceny po 80/szt. ale skoro oznaczenie maja brk5e to sa wlasciwe jesli chodzi o silnik GA16DE rocznik 93/94 90 KM N14. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zorgon Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Takie wlasnie mam w swojej ksiazce serwisowej ktora kupilem razem z sunny i takie kupilem, a w katalogu jaki gostek w sklepie mial tez takie mi poradzil wiec wszystko sie zgadza. Ich cena jest okolo 15/szt. i nie wystepuja w kompletach po 4 szt. tak jak inne modele sa pakowane pojedynczo i akurat u mnie w miescie nigdzie ich nie bylo, czekalem 2 dni bo musialem zamawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość srnk Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Podłączam się do pytania o ceny świec żarowych, ale do silnika CD20 (N14). W internecie znalazłem po 95zł, da się taniej? Jeśli tak to gdzie szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzida Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Ja kupilem NGk BRK5E do swojego N14 za 65 zl za 4 szt. i takie wlasnie maja do niego byc swiece. Nie wiem skad wy macie takie ceny po 80/szt. ale skoro oznaczenie maja brk5e to sa wlasciwe jesli chodzi o silnik GA16DE rocznik 93/94 90 KM N14. Zorgon rozmawiamy o świecach żarowych do diesla silnik CD 20. Chciałbym żeby świece żarowe były w cenie zapłonowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzida Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Podłączam się do pytania o ceny świec żarowych, ale do silnika CD20 (N14). W internecie znalazłem po 95zł, da się taniej? Jeśli tak to gdzie szukać? Dobrze a co to za świece (jakiej firmy) i skąd jesteś jeżeli można spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość srnk Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Jestem z Wawy, a taką cenę (95zł) znalazłem w jakimś sklepie internetowym. Świece były firmy NGK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzida Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Tutaj masz świece żarowe do Sunny japońskiej firmy Eiko po 48 PLN/szt. Ewentualnie na ostrobramskiej, świece HKT. Nie znam opinii na temat żadnych z tych świec więc, ciężko mi coś polecić. Aczkolwiek ja osobiście zdecyduje się raczej na Eiko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi