Gość mapetu Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 hej nie moge zdjąc gałki zmiany biegów...kurna jak to sie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Jeśli w N16 to bylo już na forum, poszukaj...Ona jest po prostu wklejona. Trzeba czymś owinąć, wziąć francuza i jechane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mapetu Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 wlasciwie to ja mam N15 ale to mozliwe ze jest podobna sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jonek Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 W N15 jest dokładnie tak samo. Gałka jest klejona, więc szmatka, frncuzik(bez złych skojażeń ), i kręcimy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pecyn Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Jonek albo z krzepa z nadgarstka i tez pojdzie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jonek Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Jonek albo z krzepa z nadgarstka i tez pojdzie :wink: Jeśli wolisz krzepe z nadgarstka, a nie francuzika........ no cóż, Twój wybór :!: Pozdro! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mapetu Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 he porombane...skonczylo sie na rozerwaniu wszystkich warstw...bylo przykrencone i przyklejona a koncowy etap to uciencie pilka do metalu...wiecej nie chcialbym tego robic ale dzieki wielkie za rade. P.S. a macie jakies konkrety co do montazu mieszka na skrzynie? najfajniej jakby ktos mial jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pecyn Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Ha ha Jonek ale wyciagnales wniosek tylko zeby dwojako tego nie zrozumiano . A tak w ogole to jak dla mnie oryginalna dlugosc galki jest oki mozna sobie reke polozyc i rediem sterowac :wink: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jonek Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Też uważam że długość gałeczki jest OK. Ja zmieniłem sobie na drewnaną i jest bajka!!!!!!! Pozdro! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mapetu Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 a ja skrucilem o jakis centymetr ale jeszcze nie zasanawialem sie czy wygodnie jest sterowac radiem czy nie acz kolwiek macie racje wysokosc byla o.k. jesli chodzi o kontrole radiem...a czy ktos zmienial juz mieszek przy skrzyni biegów bo jeszcze nie wiem jak to zrobic by ladnie wygladalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bort Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Ten zestaw od dłuższego czasu montuję u siebie w N15 Wyciąłem już dodatkową ramkę z płyty MDF, która będzie podstawką pod ten zestaw - ponieważ nie chcę niszczyć oryginalnego mieszka, który jest zintegrowany z podstawką. Na razie pomalowałem tą ramkę, ale optymalnie byłoby ją obciągnąć skórą. Zdejmowanie oryginalnego mieszka w N15. Oryginalny mieszek razem z podstawką w N15 zdejmuje się podważając go śrubokrętem od przodu (czyli od strony ręcznego hamulca) i odchylając do góry (po przeciwnej strony są zaczepy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ela i Piotr Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Ten zestaw od dłuższego czasu montuję u siebie w N15 Wyciąłem już dodatkową ramkę z płyty MDF, która będzie podstawką pod ten zestaw - ponieważ nie chcę niszczyć oryginalnego mieszka, który jest zintegrowany z podstawką. Na razie pomalowałem tą ramkę, ale optymalnie byłoby ją obciągnąć skórą. Zdejmowanie oryginalnego mieszka w N15. Oryginalny mieszek razem z podstawką w N15 zdejmuje się podważając go śrubokrętem od przodu (czyli od strony ręcznego hamulca) i odchylając do góry (po przeciwnej strony są zaczepy). Śliczniutkie a czy do N16 takie cudo tez sie nada ? :?: i gdzie to zakupić ...przede wszystkim mieszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi