Gość przempu Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Witam Na samym poczatku chcialem wszystkich powitac, bo jestem nowy na forum. od niedawna jestem bardzo szczesliwym posiadaczem Nissana Almera 1.6 SR - naprawde SUUUUPER autko!!! w porownaniu do mojej "byle" Felicji to PRAWDZIWY MERCEDES!! A teraz moje pytanko. Czy tez tak moze macie, ze na LUZIE jak zalacza sie sprezarka i WENTYLATORY to nagle na kilka chwile spadaja obroty?? Potem ROSNA i wszystko sie stabilizuje i nie ma zadnych problemow! Klima jest OK, bo bylem u fachowcow i powiedzieli ze jest szczelna, sprezanie super. A co do tych spadkow obrotow to powiedzieli, ze TEN TYP TAK MA... Nie wiem, czy mam im wierzyc... Stad do Was pytanie: czy rzeczywiscie TAK jest, czy ja mam cos "skopane" z autem?? W kompie nie ma zadnych BLEDOW!! Wszystko jest CACY!! z gory dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Dziwne bo powinny wzrosnac a nie spasc :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kruchy Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 U mnie w N16 też tak jest że na moment spadają tak o 200 obr i od razu rosną!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pecyn Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 U ,mnie na luzie jak wlacze nawiew czy swiatla to obroty wzrastaja nieduzo i nie na dlugo ale za chwilke sie to stabilizuje. A do tego ze kupiles N15 1,6 SR to gratulacje zobaczysz naprawde fajne auto , moze troche skrzynia za krotka a tak caculo :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przempu Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Tez sie ciesze, ze mi sie to autko trafilo. Jak na razie jestem bardzo zodowolony, a FOTELE!!!! To BAJKA!!!!!!!!!! Przejechalem 400 KM nad morze i BEZ ZADNYCH BOLOW!!! A co do mojego pytania, to ciesze sie, ze to jest powszechne w Almerach , bo juz sie balem, ze mam cos nie tak z autem. dzieki za odpowiedzi chlopaki!! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.