mr Horhe Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 No i o to mi właśnie chodziło. Nawet moja żonka narzeka na audio a nie jest audiofilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ciekawe, czy kolejne wersje upgrade'u softu przyniosą zmiany w sterowaniu audio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryndas Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Tylko w AUDIO dźwięki w polskiej wersji nie mają pozycji , bass, niestety. No i użytkownicy NCII narzekają na odsłuch . Radio w porównaniu do poprzedniej wersji jest słabsze. Na cd jakoś gra ale radio ... Miałem IWAY wersje a teraz Tekna gra słabiej...dobre sobie Hej mr Horhe, Po podkręceniu basów na max jest o niebo lepiej, ale wciąż dla ludzi poszukujących głębokiego dudniącego basu będzie to za mało. Jeszcze gdzieś tam ciągle zastanawiam się nad takim rozwiązaniem: http://www.qashqaiownersclub.co.uk/forum/guide-for-subwoofer-in-qq2014_topic555_page1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Coś w końcu drgnęło w sprawie aplikacji Pojawił się Eurosport (Connect czyta newsy) i Twitter. Ciekawe kiedy będzie dostępny TripAdvisor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszara Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 J11 rok 2015 będzie miał całkiem nowe nc. Sam jestem ciekawy co poprawili jak to gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Może inne mapy będzie można ładować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Może inne mapy będzie można ładować? Pewnie google maps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 J11 rok 2015 będzie miał całkiem nowe nc. Sam jestem ciekawy co poprawili jak to gra. J11 2015? Znaczy, ze w autach rocznik 2015 ma byc zmieniony NC w QQ? A co ze starszymi modelami? Np ja zamowielm benzyne 1.6 a bede ja mial na koncu grudnia, to co nie bedzie miala tego jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 na iPhone byl upgrade i teraz mam 4 aplikacje : Facebook Eurosport Online Search (Google) Twitter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Powiedzcie mi,czy NC w nowych modelach umozliwia np odtwarzanie muzy z komorki np Spotify na glosnikach samochodu? Czy jest mozliwosc operowanie na utworach np przeskakiwanie na kolejny utwor z kola kierownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 powinno byc to mozliwe ja np. rozmawiam przez Skype na glosnikach i mikrofonie wiec mysle ze odtwarzanie muzyki tym bardziej jest mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuWojtas Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Powiedzcie mi,czy NC w nowych modelach umozliwia np odtwarzanie muzy z komorki np Spotify na glosnikach samochodu? Czy jest mozliwosc operowanie na utworach np przeskakiwanie na kolejny utwor z kola kierownicy? Spotify działa wyśmienicie, sterowanie w kierownicy też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Powiedzcie mi,czy NC w nowych modelach umozliwia np odtwarzanie muzy z komorki np Spotify na glosnikach samochodu? Czy jest mozliwosc operowanie na utworach np przeskakiwanie na kolejny utwor z kola kierownicy? Spotify działa wyśmienicie, sterowanie w kierownicy też... Super. Dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vendetti Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam, czy odnośnie aplikacji Nissan Connect na Windows Phone coś wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Wielu narzeka na jakosc dzwieku w QQ. Czy to wina glosnikow w aucie? Moze wymiana na lepsze moze pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Hej. fachowiec ze specjalistycznego sklepu audio w Toruniu stwierdził, że wymiana głośników niewiele da. Również zdziwił się, że basy nie mają podbicia w systemie NC 2.0. Stwierdził, że głośniki te stać na więcej. Najlepsze rozwiązanie - subwoofer, wzmacniacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaad Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Jak nissan connect łączy się z internetem? Przez telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Jak nissan connect łączy się z internetem? Przez telefon?Tak, jak masz sparowany telefon to łączy sie przez niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Dokładnie. Co ważne (przynajmniej u mnie) - do auta wsiadamy z włączonym internetem w telefonie, potem odpalamy zasilanie w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaad Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Hej, skąd nissan connect II bierze info do google search czy przesuyłania trasy z kompa? Czy z podłączonego smartfona czy jest jakiś system poza wiedzą klientów który łączy się z netem? Nie ogarniam tego kompletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Przez łącze internetowe udostępnione przez Twój smartfon łączy się z serwisem Google. Czyli zapłacisz za transmisję danych swojemu operatorowi GSM. Edytowane 24 Listopada 2014 przez Tomi_St Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 A robił ktoś ustawianie trasy w domu i "przesyłanie" jej do nawigacji? Czy to jest tak, że wysyła się ją z kompa ---> telefonu A potem po sparowaniu telefonu, nawigacja bierze dane z telefonu. Czy może jednak tak, iż ja mogę ostawić trasę na kompie i przesłać ją na jakiś serwer, z którego NCII sobie pobierze? Np. w ten sposób, że ja siedzę w biurze, żona się gdzieś Qashqaiem szwenda po marketach i dzwoni z zapytaniem, jak dojechać do tego i tego szmateksu. Więc ja jej mówią: OK. Poczekaj, zaraz Ci wyślę trasę do NCII? I siedząc w biurze robię WYŚLIJ i po chwili Qashqai to odbiera? [wątpię by tak to działało, chociaż kto wie]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 A robił ktoś ustawianie trasy w domu i "przesyłanie" jej do nawigacji? Czy to jest tak, że wysyła się ją z kompa ---> telefonu A potem po sparowaniu telefonu, nawigacja bierze dane z telefonu. Czy może jednak tak, iż ja mogę ostawić trasę na kompie i przesłać ją na jakiś serwer, z którego NCII sobie pobierze? Np. w ten sposób, że ja siedzę w biurze, żona się gdzieś Qashqaiem szwenda po marketach i dzwoni z zapytaniem, jak dojechać do tego i tego szmateksu. Więc ja jej mówią: OK. Poczekaj, zaraz Ci wyślę trasę do NCII? I siedząc w biurze robię WYŚLIJ i po chwili Qashqai to odbiera? [wątpię by tak to działało, chociaż kto wie]. Jest taka możliwość. Siedziś sobie przed kompem ustalasz trasę i w google map robisz wyślij do samochodu. W samochodzie małżonka ma smartfona z dostępem do neta i ściąga zapisaną trasę Oczywiscie musisz mieć konto nissan connet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 A gdzie w Google Maps jest "wyślij do samochodu" ? Używasz do planowania tej strony ? https://maps.google.com/maps?output=classic&dg=brw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 A gdzie w Google Maps jest "wyślij do samochodu" ? Używasz do planowania tej strony ? https://maps.google.com/maps?output=classic&dg=brw Tak klikasz w link oczywiście przed tym wyznacz sobie jakąś trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi