stasziek Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) Hej, Z racji, ze niedawno dostalem najnowsza karte z mapami (defacto i tak z nich nie korzystam ale jak za darmo to biore:) ), poprzednia karte mam do oddania z piwko Ktos chce? (Preferowany odbior Krakow) Edytowane 27 Maja 2018 przez stasziek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Planuję zakupić nową kartę. Oferta na allegro ma symbol T1000-25986 Zaś na stronie HERE symbol T1000-25985 Z czego ta różnica? Ktoś wcześniej pisał, że "szóstki" z allegro to podróbki. Może.... bo jak pooglądać zdjęcia to naklejki są różne, nadruki inne - jakieś takie koślawe. I co kupić? Czy te podróbki mają dane najnowsze - czy tylko podmieniony symbol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Zobacz czy jest czas na zwrot.Choć chyba programy komputerowe nie podlegają zwrotom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belliash Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Kup karte SD EVO+ Samsunga z mozliwoscia zmiany CID - bedzie taniej i co rok zmienisz tylko na niej mapke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ileven Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Karta samsunga 180 pln a mapki gdzie znalazłeś masz jakieś linki ? Może krótka instrukcje na jaki cię zmienić itd ... trosze podpowiedzi by się zdało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belliash Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 32GB kosztuje niecale 166 pln z przesylka na aledrogo. CID zmieniasz 1 poleceniem ale musisz miec Linuksa. Jak masz troche czasu i checi to mozna sie bawic. Za rok tylko znowu zmienisz CID i wrzucisz nowa mape. W sumarycznym rozrachunku wychodzi sporo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibek1 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Teraz pytanie za 100 tysięcy pierdyliardów niczego.Czy da się zaaktualizować soft w nawigacji Nissan connect na ten co maja polifty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Taką kartę właśnie odebrałem. Ciekawe czy wnosi coś więcej niż zeszłoroczna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Hej.Byłem w ASO z moim problemem. Pogłosu, echa złego słyszalności rozmówcy.Napisano mi że testy urządzeniem diagnostycznym wypadły pozytywnie. Nieprawidłowości nie stwierdzono.Ciekawe że używam trzech telefonów i w każdym jest to samo zjawisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 W dniu 5.06.2018 o 11:51, rafiros napisał: Taką kartę właśnie odebrałem. Ciekawe czy wnosi coś więcej niż zeszłoroczna Łatwo możesz sprawdzić, na podstawie np. oddanych odcinków S5 między Kaczkowo (na poł. od Leszna), a Wrocławiem. Przy okazji zwróć uwagę, czy pousuwali w końcu te badziewne atrapy fotoradarów, które z dróg zniknęły ładnych kilka lat temu, a nasze NC nas nimi straszyły jeszcze w NC3 V2. Dla przykładu południowe rewiry Poznania - Start na skrzyżowaniu ulic Starołęcka x Głuszyna, meta w Rogalinku, przez Czapury, Wiórek i Sasinowo. Tam nie powinno straszyć, a jeszcze w NC3 V2 straszyło w Czapurach i Sasinowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 23 godziny temu, Brzyk napisał: Hej. Byłem w ASO z moim problemem. Pogłosu, echa złego słyszalności rozmówcy. Napisano mi że testy urządzeniem diagnostycznym wypadły pozytywnie. Nieprawidłowości nie stwierdzono. Ciekawe że używam trzech telefonów i w każdym jest to samo zjawisko. Zmniejsz głośność połączenia w ustawieniach w radiu dla bluetooth i wtedy sprawdź czy pogłos nadal występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Robiłem tak. Nie ma pogłosu na minimum ale wtedy nic nie słychać. Tzn na 1 stopniu. Pogłos jest na różnych telefonach.Im głośniej tym gorzej.Aha a głośność w tel mam na 3/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) a telefony na różnych systemach ? i czy stacje logowania do sieci też różne ? pytam bo czasem może być winna BTS'a a i oczywiście głośnik w telefonie podczas połączenia bluetooth masz wyłączony ? Edytowane 6 Czerwca 2018 przez camel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Tak 2 windowsy 1 android 1 Symbian.Miejsca różne. Testowałem w robocie w domu i pod ASO.Miejsca oddalone od siebie o ok 30 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Dziś byłem w ASO.Na razie panel navi(?) do wymiany.Po wgraniu nowego softu bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibek1 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Kto pamięta jak się nazywa ta jednostka centralna w qq ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibek1 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Wie ktoś gdzie można dostać aktualizacje do Nissan connect firmware ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QQbiac Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Tu do wersji D554: https://www.qashqaiforums.co.uk/viewtopic.php?f=29&t=5747&start=10 Kolega Duncho jest nieoceniony. Ale przeczytaj przynajmniej kilka pierwszych stron tematu, dokładnie wyjaśnia jak to zrobić. Proces trwa długo (koło godziny) i nie możesz w tym czasie wyłączyć zasilania bo uceglisz sobie system. On jeździł na własną odpowiedzialność przez godzinę ale powinno się to robić na postoju z podłączonym autem do zasilania coby nie padł akumulator. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Mi wgrali 554 ostatnio w ASO.Nie wiem jaka różnica.Ale na autostradzie włączyły mi się przez moment 2 znaki ograniczenia prędkości.Tzn rozpoznawania znaków.Nie wiem jak było wcześniej.Nie udało mi się tego powtórzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Dziś wymieniono mi panel navi. ( pogłos podczas rozmowy ). Co do softu 554. Chyba teraz raczej dziennie włącza mi się tryb nocny - przygasa ekran wyświetlacza wieczorem. Wcześniej było 24h jasno. I Zaczęła gadac w telefonie mapa google. Ale nie wiem czy nie zbiegło sie to raczej z aktualizacją oreło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ileven Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 witam , kupil ktos moze mape z symbolem : 25986 ? jest to najnowasza mapa dostepna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 W dniu 2018-07-13 o 09:56, ileven napisał: witam , kupil ktos moze mape z symbolem : 25986 ? jest to najnowasza mapa dostepna ? Nie wiem czy czytałeś ten wątek (choćby jedną stronę wstecz) - to byś wiedział, że większość taką kupiła - bo jest to najbardziej popularna podróbka na allegro. Dodam więcej - sam teraz taką zamówiłem i nie oczekuje, że przyjdzie w oryginalnym blistrze z ulotko-książeczko - tylko goła karta. Mam tylko nadzieję, że zawartość będzie odpowiadała oryginalnej najnowszej możliwej. Dodam jeszcze , że byłem skłonny kupić oryginała - ale w dwóch moich lokalnych ASO nie wiedzieli jak je zamówić, jeden tyle się naklikał w systemie, że już mi go było żal. Drugi przez telefon klikał, klikał w końcu wziął numer i miał oddzwonić i słuch o nim zaginął. W takim razie wybrałem ofertę z allegro - bo ze strony HERE to już dla mnie za drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karmel Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 A ile Tobie w salonie krzykneli za kartę/aktualizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Po nowej aktualizacji androida z ów nie działa u mnie głosowe wybieranie teraz nawet tel pisze że wybieranie jest tymczasowo niedostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 19 godzin temu, Karmel napisał: A ile Tobie w salonie krzykneli za kartę/aktualizację? Nie byli w stanie powiedzieć dokładnie, bo nie doszli w systemie do tego kroku - ale zanim zaczęli klikać to mówi około 400zł. Zakładałem, że brutto - więc po odliczeniu VATu sratu i kosztów byłem skłonny tyle w ASO zapłacić bo wychodzi podobnie jak podróbka z allegro z niewiadomą zawartością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi