kamiltop7 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Witam, jestem nowy na forum i cieszę się że mogę tu z wami byc:) Kombinuje właśnie ze zmianą rozrządu, zdjąłem kołopasowe, obie plastikowa klapki. No dole jednak to kolo zebate walu korbowego jest do polowy zakryte, jak to otworzyc? trzeba zdjacmiske czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 to małe koło na wale powinno się zsunąć z wału bo na klinie jest, musisz jakoś delikatnie to podważyć chyba że jakiś ściągaczem tam podejdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiltop7 Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Ok przyjacielu już mam:) Tak się głowiłem a to się okazało takie proste, Dzięki Jeszcze jedno pytanie...Czy znak na tym dolnym kolku walu korbowego stanowi ta wypustka na ktora nachodzi kolo pasowe z wycieciem? I gdzie jest znak na gornym kole walka rozrzadu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobytempelton Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Na górnym jest wycięcie w blaszce która prowadzi pas, to wycięcie ma sie pokrywać z paskiem na nowym pasku rozrządu, na wale na dole powinna być albo kreseczka albo kropka i też powinna sie pokrywać z paskiem na pasku, pasek zakłada się strzałkami zgodnie z ruchem paska czyli do przodu, porób swoje znaki bo jjak na koniec obrócisz 2 razy wałem to paski na pasku nie wrócą na swoje miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiltop7 Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Dzięki panowie, rozrząd ustawiony samodzielnie, wszystko hula aż miło, po punkcie dla was:) Dla Ciebie Marlos90 podwójnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.