rulid Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Myślę że to concept Juke'a, układ tylnych drzwi na to wskazuje, cudny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 ~~ ~~ ***** ~~ ~~ Moi Drodzy - ruszyły zapisy oraz zbiórka pieniędzy na drugą już pulę - ramek do tablic rejestr. z logo NissanKlub.pl Kto jest zainteresowany nabyciem takiego gadżetu - wszystkie szczegóły znajdzie tutaj : http://forum.nissank...-2#entry1009110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 'Moja droga" dziękuję za informację ! Chciałby też pogratulować klubowego AWANSU" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala117 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Rassija...Drift Kamazem 1:55 skill +10 XP Wot Maladiec https://www.youtube.com/watch?v=fb5w3lA3wlY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 ...ale od 0;16 do 0;30 to Polak jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 A to widzieliście? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 To było zajebiaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Tylko śmieszne ... bo "reżyserowane" . A te scenki wyżej już nie do śmiechu ... nie chciałbym jeździć w takim 'towarzystwie" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Na Allegro jakiś gość sprzedaje metalowe kanistry z ZN' ow wojskowych. Ceny są śmiesznie niskie a kanistry (kupiłem dwa na jednej z poprzednich aukcji) są jak nowe. 5l = 18 zł , 20 l = 20 zł. Dlaczego o tym piszę? Czasami zdaża mi się że jadę gdzieś gdzie psy d....mi szczekają i nie ma tam żadnej stacji benzynowej. Korzystałem, do tej pory, z kanistra plastikowego ale jakbym go nie zakręcił to i tak śmierdzi etyliną. Niie!!! To nie moje kanistry ani mojego znajomego http://allegro.pl/kanister-metalowy-5-ltr-wojsko-oryginal-stan-bdb-i4781045872.html Edytowane 9 Listopada 2014 przez Author53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 No to suzuki przyatakowało cenowo z sx4 cross , coś czuję , że na przełomie roku będzie się działo w motoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 http://www.vidiload.com/12872/french-farmers-spraying-manure/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 No i pięknie,ale świniom to nie przeszkadza...przyzwyczajone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Zawirusowana ta stronka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Zawirusowana ta stronka. Antyvir. nigdy mi nie zablokował tej strony , a łażę po naprawdę dziwnych miejscach i na rok zablokował mi 2-3 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Mój wychwycił już w pierwszym podejściu "krzaczka" typu kliknij mnie bo masz wirusa na andku. Edytowane 10 Listopada 2014 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 U mnie nic nie wyskoczyło.Jakiego anty używasz Maniek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ocenę pozostawiam wam , ale gdy atakuje wyszkolony przeciwnik pada jak kawka , gdy atakuje "chłopak z ulicy" nic się nie dzieje !? Yyy lekcja kosztuje 90$ od łebka , może tu jest klucz do zagadki ? http://vidmax.com/video/65750-Video-proves-that-EFO-martial-arts-is-complete-bullcrap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 U mnie nic nie wyskoczyło.Jakiego anty używasz Maniek? 360Security (na smartfonie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Gdyby ktoś chciał porobić zaprawki to mam namiary na dobrego lakiernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Specjaliści z Rumunii wszystko zrobią Poznajecie? To Axl Roses z Guns' N Roses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala117 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ha ha dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) No ten piechur to może mówić o wieeelkim szczęściu - tylko co ten kretyn tam robił na tym skrzyżowaniu. http://video.repubblica.it/mondo/scontro-auto-camion-il-pedone-piu-fortunato-del-mondo/183234/182060?ref=HRESS-12 Edytowane 14 Listopada 2014 przez castoro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 chyba nawet potem "ochrzania" kierowcę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 A ja jestem ciekaw,o czym myślał kierowca SUV'a,wjechał prosto pod lodołamacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 http://m.onet.pl/moto/aktualnosci,wcw6f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi