Edek01 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) 6 tke w stolicy strasznie kradną, przebiła już Honde i Toyote w rankingu popularności u złodziei http://moto.money.pl/wiadomosci/aktualnosci/artykul/plaga-kradziezy-mazdy-6---jak-sie,237,0,1874669.html Jak ja się cieszę że jak złodzieje widzą mą Tiide to na wymioty ich bierze Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Tu Edek masz rację ,złodziej ukradnie tiidę ,jak się pomyli. Choć tu na forum był jeden przypadek ,ale pewnie pijany był 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 No Manixio już rzygo z avatara. A skoro o rzyganiu mowa, to właśnie znalazłem w lodówce pół flaszki rakiji, która jakimś cudem się uchowała od wakacji. Chyba nie muszę dodawać, co teraz z nią robię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Wylejesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Tu Edek masz rację ,złodziej ukradnie tiidę ,jak się pomyli. Choć tu na forum był jeden przypadek ,ale pewnie pijany był Manix ten złodziej to musiał być naćpany bo po pijaku to też widać że to TIIDA a nie Mazda czy Maserati Colins stawiaj lusterko i zdrowia do odbicia Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Wyleję w gardło Jacku. Już trochę wlałem z polo-koktą. Mocy nie straciła. Jest dobrze. Zdrowie Wasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Miało być Wychlejesz! Ale paluch mnie siem omsknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Bo wraz z wiekiem wszystko sztywnieje. Poza jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ale jak Skyler wodzi oczęta za Madzią to znak ,że też dobrze wybrałem Oj , wodzi wodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Proszę, ku... Pije beze mnie. Poczekaj Ty Colinsie odstręczający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ooo, jest Grzmot mój stary druh. No więc Grzmotu łachudrowaty, znalazłem proszę ja Ciebie wodę ognistą. Chętnie się z Tobą napiję. Jeśli oczywiście masz ochotę. Zresztą kiedy Ty nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ok Colinsie obskurny, ale dopiero koło 21. Teraz jeszcze zarabiam na ZUS Wezmę kolegę http://forum.nissanklub.pl/index.php/user/96367-elpijako/ Nie znam go ale nick pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Szacun dla nowego kolegi ELPIJAKO. Chyba gustuje w trunkach meksykańskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dał bym plusa ,za sam nick ,ale cholewcia, nic jeszcze nie napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 To ja mu dam akonto tego pierwszego postu ElPIJAKO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala117 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 I co na to Nissan??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Nissan nie ma takich lasek do prowadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Nisan to nie ma tak solidnej Wany jak Volvo tylko popierdółke co się nazywa Cabstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Nissan rozpada się już w czasie pierwszej wycieczki z salonu. O czym poczytać można w ostatnich wątkach na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Tak jakość wykonania nie idzie w parze z Renomą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Może z Rumunią za to. Choć czytając od czasu do czasu forum Daćki zauważam tam coraz lepszą jakość. A tutaj odwrotnie. Obie marki najwidoczniej równają do średniej. Daćka się poprawia, Nissan pogarsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Bo Dacia mechanicznie to w większości Nissan ja cie nie pier ale budyń NisanoRenanoDaćka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Może z Rumunią za to. Choć czytając od czasu do czasu forum Daćki zauważam tam coraz lepszą jakość. A tutaj odwrotnie. Obie marki najwidoczniej równają do średniej. Daćka się poprawia, Nissan pogarsza. Dziś będąc w serwisie, mając trochę czasu, oglądałem Dustery. Stały 3 i w każdym tylne drzwi inaczej spasowane, a w jednym, jakbym go kupował jako używany, to podejrzewałbym, że bity. Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Grudnia 2015 przez Marcin_1998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Dokładnie takie same spostrzeżenia mam po ostatniej wizycie w Nissanie. A spędziłem tam 3 godziny w oczekiwaniu na wykonanie przeglądu w moim QQ. Miałem więc mnóstwo czasu na poocieranie się o nowe wystawki. Najbardziej rozbawił mnie biały, wypasiony X-trail wstawiony na czerwony dywan jako główny punkt salonu. Spasowanie prawego, tylnego błotnika z pokrywą bagażnika i zderzakiem było lekko mówiąc mało dokładne. A dodam, że nie jestem szczególnie wymagający w tych sprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Bo chyba w piatek i w poniedziałek robią składaki tylko do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi