Edek01 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Przecie Pakusy w poniedziałek to oni ledwo widzą na oczy ,a wy wymagacie aby jeszcze ładnie dopasowywali elementy karoserii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Najbardziej rozbawił mnie biały, wypasiony X-trail wstawiony na czerwony dywan jako główny punkt salonu. Spasowanie prawego, tylnego błotnika z pokrywą bagażnika i zderzakiem było lekko mówiąc mało dokładne. A dodam, że nie jestem szczególnie wymagający w tych sprawach. A co robi klient a często tzw. apacz jak wchodzi do salonu ? A no podlatuje do pierwszego najbardziej rzucającego się samochodu, otwiera bagażnik, patrzy nie wiadomo na co i wali klapą na zamknięciu, tak że kołpaki prawie odpadają. To i nie ma co się dziwić, że klapa bagażnika po tygodniu takich akcji jest już zwichrowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Tylko tam był też błotnik krzywo spasowany. Więc nieźle ci klienci musieli walić tą klapą, że aż błotnik ze zderzakiem się rozjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Tylko tam był też błotnik krzywo spasowany. Więc nieźle ci klienci musieli walić tą klapą, że aż błotnik ze zderzakiem się rozjechał. Klapa w X-Trail`u ciężka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 I nie przesmarowana Militekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Klapa w X-Trail`u ciężka Tak silnika,jak i bagażnika waży trochę.W silniku nie ma się gdzie wpiąć,a bagażnika jest elektryczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Jak już o salonach mowa to pierwszy raz widziałem taki oto bajer w Mażdzie ... Myślę ,że to przydatny wyświetlacz (HEAD-UP) który na przezroczystym ekranie wyświetla dane takie jak: - prędkość jazdy ,wskazówki nawigacji i statusy systemów bezpieczeństwa . Czyli dostęp do najważniejszych informacji bez odrywania oczu od drogi . W mojej to ma być .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Jak już o salonach mowa to pierwszy raz widziałem taki oto bajer w Mażdzie ... Myślę ,że to przydatny wyświetlacz (HEAD-UP) który na przezroczystym ekranie wyświetla dane takie jak: - prędkość jazdy ,wskazówki nawigacji i statusy systemów bezpieczeństwa . Czyli dostęp do najważniejszych informacji bez odrywania oczu od drogi . W mojej to ma być .... Jak taki wypas,to ustawiam się w kolejce jako drugi po ser Colinsie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 No dobrze ! Żeby było sprawiedliwie - ogłoszę wtedy przetarg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 No dobrze ! Żeby było sprawiedliwie - ogłoszę wtedy przetarg Zanim do tego dojdzie,to prosił bym o same pozytywne opinie,w konfrontacji z Nissanem. Chociaż na forum cx-3 też będę zaglądał. A tak na gorąco,reorganizacja zegarów to dobry pomysł ? No i te nieszczęsne czujniki ciśnienia,ponoć nie w kołach,tylko obok,to prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Porter. Postaram się o obiektywne oceny Ze słyszenia powiem , że czujniki są gdzieś przy ABS-ach i jak co to nie ma potrzeby ich dokupowania do kół zimowych (dlatego pozostawiłem sobie zimówki od Qq) Narazie to na forum CX 3 jest może 5osób i chyba są tak zauroczeni swymi nabytkami , że mało kto tam zagląda .Może Mazdy są bezawaryjne i dlatego nie ma z kim pogadać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Wróciłem z urodzin i tam były dwie CX5 i 6 to jak pytałem jak te mazdy to bardzo zadowoleni oczywiście dwie czerwone Lenin wiecznie żywy I teraz najlepsze a nie boicie się że wam ukradną a właściciele powiedzieli że tylko opcja z lawetą się uda bo tak to nie da rady, jak to? i mi pokazali zamontowane Edytowane 12 Grudnia 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Wiesz Edi, gdy mnie ktoś pyta o QQ, to też mówię, że jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Wiesz bardzo możliwe że cukrowali ale chętnie odpowiadali na zadane pytania mnie to najbardziej raził ten lakier szminkowa czerwień A ten ZEDER to podobno jak oni mówili montują zaraz po wyjeździe z ASO bo fabryczne zabezpieczenia łamiesz smartphonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Mała cx3 w dobrym wyposażeniu to ok.95k ,tak na schłodzenie umysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Dziękuje ja zostaje z mą TIIDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 A są jeszcze droższe ... Jeśliby włożyć wszystkie marki do " jednego wora" to tym stwierdzeniem manix mógłbyś mnie nawet "zmrozić" A "idąc dalej" takim tokiem myślenia to stwierdzić można ,że tylko frajerzy nie kupują Dustera Pawiem szczerze ,że nie życzyłbym sobie by mój Qq "kosztował " tyle co Duster ! Dodam też ,że ja samochód wybieram pod swoje potrzeby i nie dla jakiegoś prestiżu czy żeby" być lepszy" od innych i też (co jest dla mnie b.ważne) żeby mieć przysłowiowy "święty spokój" (chociaż teoretycznie ) Jak do tej pory mnie się to udaje i tego Wam wszystkim serdecznie życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Adamie ,Manix profilaktycznie napisał aby mieć tu z kim sobie popisać, pośmiać się powku...........się a nie logować się na dwa fora Nissan i Mazda Adam tu lepiej dzwoń do Zedera ,bo co to będziesz miał Mazde bez Zedera ?? Adam na nerwice się wykończysz Adam nie gadaj Mazda to prestiż bo jak wczoraj w obejściu stało trochę samochodów to te dwie mazdy robiły duże wrażenie na biesiadnikach ,oczywiście mojej czarnej pantery nie przebiły lśnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Edek ! Jestem na tym Forum i dlatego jestem ,że są tacy fajni ludzie jak m.in. manix . Część życiorysu swojego już tu opisałem i chyba nie muszę udowadniać ,że ani dosiadając Qq ani też teraz byłem i jestem normalnym śmiertelnikiem. Jeśli ktoś chce się dowartościować niech kupuje sobie co chce i niech tylko sie w tym utwierdzi . W związku z tym nie założę też nic poza alarmem z funkcją imobilisera Omega Can Ultra Edytowane 13 Grudnia 2015 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Adam wiesz co powtarzali właściciele tych mazd jak mantrę, że ze wszystkich dostępnych zabezpieczeń to tylko Zeder daje 99.9% ochrony przed kradzieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Przyjedzie pan złoczyńca, wciągnie Mazdę na lawetę i nawet ukryty wyłącznik prądów nie uchroni jej przed odjechaniem. Myślę, że na takie okoliczności najpewniejszym zabezpieczeniem jest jednak ubezpieczenie Autocasco. Właśnie - przerabiał ktoś temat kradzieży samochodu? Czy w takim przypadku odzyskuje się całą kwotę, na którą ubezpieczony jest pojazd? Tak tylko pytam z ciekawości. Adaśko! Tak przy okazji wdepnąłem na forum Mazdy. Ja bardzo proszę, już tak nie rób z tego Nissana takiego ostatniego. Wystarczy, że my robimy. Bo w przeciwnym wypadku wiesz, że ja jestem upierdliwy i zaraz mogę tutaj antyreklamę Maździe zrobić z jej korozją, brakiem wygłuszenia kabiny i innymi oszczędnościowymi ciekawostkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Sławku ! Prawdziwa cnota krytyk się nie boi Choć prawdziwych cnót już chyba nie ma Tak jak Ty w jednym zdaniu napisałeś coś o Twoim poprzedniku(VW) tak i ja też m.in. o tym dlaczego zdradziłem Qq. To ,że jestem "Qq zdrajcą" to się już przyznałem i " usprawiedliwiłem "(chyba nawet przeprosiłem) ale żeby robić jakąś akcję ... to nie w moim stylu . Natomiast chętnie Ciebie posłucham o CX 3 i jeśli nawet co to dam się przekonać bo ja jeszcze jej nie kupiłem ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Rany.... o czym wy prawicie koledzy? Jakie "zdrady" ? Czy ktoś brał ślub z Nissanem? Dokonujemy wyborów i nie musimy się przed nikim tłumaczyć "dlaczego"... Dziwna ta wasza rozmowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Ja już w związku z Nissanem to 10 lat jestem i z Almerą nam się nie zawsze układało ale z Tiidą jest wspaniale -ona rozumie mnie a ja ją Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Edek01 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi