toruńczyk Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Podróży mierzonych nowymi przyjaźniami , Dróg bezpiecznie prowadzących do celu , Niezapomnianych wrażeń z Qq wojaży Oraz radości z codziennej jazdy ! Wszystkiego co najlepsze w każdym dniu Nowego 2018 Roku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Podróży mierzonych nowymi przyjaźniami , Dróg bezpiecznie prowadzących do celu , Niezapomnianych wrażeń z Qq wojaży Oraz radości z codziennej jazdy ! Wszystkiego co najlepsze w każdym dniu Nowego 2018 Roku !!! Ale z Ciebie poeta ! Tobie również Wesołych Świąt i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ( jak się sprawuje auto ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Dzięki ! Minęło już 2 lata kiedy mi Qq "porwał" kupiec a jeszcze z sentymentem autko to wspominam a przykładem jest moja obecność tutaj. Nie pytam jak się Twój sprawuje gdyż wierzę,że też udany masz egzemplarz bo one były z jednego dobrego wydania . Jak wiesz pozostałem wierny rodowitemu "japończykowi" i mnie nie zawodzi a tylko mile zaskakuje. Cieszy tylko przyjemność jazdy i mogę nieprzyzwoicie powiedzieć , że ciężko mi będzie "ją zdradzić" Pozdrawiam Castoro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Castoro się pojawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Castoro się pojawił Nigdzie się Jacku nie wybieram, było trochę kłopotów ze zdrowiem , trochę wyjeżdżałem ( zbieram pieniądze na nowego J11 , będę chyba musiał jeszcze usiąść pod galerią z kartką " zbieram na nowego QQ" - no co ? widziałem jednego z kartką " zbieram na piwo albo na J23, to ja nie mogę na J11 ? - pozdrawiam i end 2018.- wszystkim forumowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 I tak nie będą wiedzieli oc co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Dla tych co narzekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Konika mu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Jakie ładne, kolorowe i rozbudowane menu komputera ma ten manixia Bentley. A tak naprawdę, to wychodzi kurna pakowanie ton zawodnych elektronicznych gadżetów na pokład i potem są efekty. Za jakieś 10 lat taki samochód będzie można co najwyżej zutylizować, bo nikt sobie nie poradzi z ogarnięciem tych szwankujących kilometrów kabelków, czujników, radarów itp. itd. O ile w ogóle sam z siebie nie rozpadnie się wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Niedługo takie wozidła będą ginęły...złomiarze na pozysk miedzi będą brali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Taa, tylko w tych kablach mniej miedzi a grubiej izolacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 A tak właśnie wygląda moje ogrodzenie zaatakowane przez pewną panią pod wpływem w Mercedesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Tylko babie oko wyrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Celownik w mietku się rozkalibrował Dżak, jak konstukcja stabilna to płytki klinkierowe w tym kolorze na to i git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Tylko czy kolor dobierze ? Tylko czy kolor dobierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 ROBEN burgund Adelajda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 https://www.ceneo.pl/17954421 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Wszystko piknie,tylko płytka nie podejdzie,raz że wychodzą szerokie brzegi od cegły i płytka tego nie pokryje,a dwa...była cegła,...ma być cegła.Nie idę na łatwiznę.Zobaczymy co powie rzeczoznawca.Słupek w środku jest zbrojony i lany betonem więc się nie zawali przy wydłubaniu ukruszonych cegieł ...a rzeczoznawca nie musi o tym wiedzieć Ktoś zajumał SB więc odjazd robię tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_wlkp Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 (edytowane) Edit Edytowane 12 Maja 2018 przez mati_wlkp Nie to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Mam pytanie , czy tu na forum jest ktoś kto handluje używanymi częściami do Qashqai, a może znacie jakiegoś godnego polecenia gościa który tym się zajmuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Czy spotkaliscie się z tym żeby qq chodzi o pierwszą generację miał 2 szyby z innego rocznika przednia i od pazasera i tak wyjechał z salonu czy to niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 W dniu 5.09.2018 o 06:17, calypso83 napisał: Czy spotkaliscie się z tym żeby qq chodzi o pierwszą generację miał 2 szyby z innego rocznika przednia i od pazasera i tak wyjechał z salonu czy to niemożliwe Jeśli różnica jest tylko jednego roku i to wstecz to jest to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Auto jest z 2009 roku z kwietnia. Przednia szyba i prawa pasażera 2009 a reszta 2008.osoba od której chce kupić jest 1 właścicielem (kobitka) zarzeka się że nie był bity i nic nie było wymieniane. Dostałem też informacje od kierownika serwisu z Opla i powiedział że to normalne. A dałbym sobie rękę obciąć że szyby muszą być z tego samego rocznika. Ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 11 minut temu, calypso83 napisał: A dałbym sobie rękę obciąć że szyby muszą być z tego samego rocznika. Ehh To nie masz ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsons23 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Witam ma ktoś na sprzedaż tylną półkę bagażnika? qashqai 2007 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi