DINO Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 MAM PYTANKO DO POSIADACZY P11.144 ODNOSNIE HAKA. KONIEC SEZONU NA PŁYWANKO NO I CZAS JECHAĆ PO ŁAJBĘ A TU HAKA NIET U MIENIA. DZWONIŁEM DO JAKIEJŚ HURTOWNI TO POWIEDZIELI ZE DO TEGO MODELU TYLKO SERWIS BYŁEM CENA POWALA. ZNALAZŁEM HACZYSKO ZA 319 ZETA ALE NIE WIEM CZY BEDZIE PASIĆ. GOŚĆ TWIERDZI ŻE TO OD TEGO MODELU. NO I JESZCZE JEDNO CZY TRZEBA CIĄĆ ZDERZAK CZY WYSTARCZY DZIURA ALBO MOŻE LECI POD ZDERZAKIEM POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vobo Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 też ciągam łejbę, ale P10 (a właściwie ciągałem) kupiłem hak w Interpack www.interpack.com.pl mają najbliższy sklep: AUTOCHEMIA ul. 6 Dywizji Piechoty 3, tel. 352 72 78 Koszalin za swój (dedykowany do primki) zapłaciłem 350pln (montaż gratis) na hasło "Żółty telefon" dają 10% zniżki (ale chyba tylko w sklepie firmowym) ma zdejmowalną końcówkę - polecam - jest całkiem OK pozdrawiam, Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Dino a w zamosciu pytałeś czy szukałeś firm które zakładają haki :?: moze cos trafisz w przystępnej cenie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 kazek to ty znasz teren popytaj a jak będzie dobra firma i cena to w paździertniku zakładam :wink: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 kazek to ty znasz teren popytaj a jak będzie dobra firma i cena to w paździertniku zakładam :wink: :wink: okej w olnej chwili rozdowiem się co i jak , narzie czekaj cierpliwe :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 znalzłem lkienta który montuje hak - 330zł gniazdo-15zł montaż- 100zł razem- 445 zł jak znajdziesz taniej to montuj u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kozi6 Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 a'propos haka i oswietlenia przyczepy to czy ktos moze mi wytlumaczyc dlaczego zawsze swieci mi sie swiatlo przeciwmgielne w przyczepie? hak mam seryjnie montowany, na przegladzie tez gosc sprawdzal i nic nie mowil, a jaka bym przyczepe nie podczepial to przeciwmgielne sie swieci, czy to tak ma byc? przeciez to bez sensu! :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 JAK NA AUCIE SPOKO TO MASZ W PRZYCZEPIE COŚ POROBIONE MOŻE JAK KTOŚ ZAKŁADAŁ INSTALACJĘ TO POŁĄCZYŁ POZYCJĘ Z PRZECIWMGIELNYM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomoziomo Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Dino a w zamosciu pytałeś czy szukałeś firm które zakładają haki :?: moze cos trafisz w przystępnej cenie :wink: witam chce sobie zamontowac hak do swojego kombi ,bo mam do kupienia hak od sedana i w zwiazku z tym mam pytanko czy HAK OD P11.144 SEDAN PO LIFCIE BEDZIE PASOWAŁ DO MOJEGO P11.144 KOMBI ???? POZDRAWIAM ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.