Ostek Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Oglądając dzisiaj "Garaż" na TVNTur.... było o pewnej firmie regenerującej poduszki silnika, tak więc znalazłem firmę w necie, niestety nie kożystałem z ich usług, ale w programie nawet konkretnie mówili o swoich produktach, dają 6mc gwarancję i wytrzymują ponoć 85kkm. Firma nie posiada strony www. Regeneracja trwa 1 dzień roboczy. Autor: Bartek Lorens Nadesłano: 2005-09-22 21:12:40 E-mail: michal.lorens@wp.pl Regeneracja silentbloków, poduszek (również utwardzanie), łączenie gumy z metalem. ADRES: województwo: mazowieckie miasto: Warszawa, 02-506, ul. Madalińskiego 83, tel. (22) 849-21-10, tel. 0-604-165-430, fax. , czynne: 8-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Tez to ogladalem i mnie to zaciekawilo. Ja to ogladalem dzis ale o 2 w nocy, tzn wczoraj. Jak mozesz to podaj adres ich stronki i moze wiesz jak to cenowo wyglada????? Mowili tez ze robia mocniejsze poduchy i twardsze, co napewno zainterewsuje naszego kolege COOBCIA. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostek Opublikowano 1 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Tez to ogladalem i mnie to zaciekawilo. Ja to ogladalem dzis ale o 2 w nocy, tzn wczoraj. Jak mozesz to podaj adres ich stronki i moze wiesz jak to cenowo wyglada?????Mowili tez ze robia mocniejsze poduchy i twardsze, co napewno zainterewsuje naszego kolege COOBCIA. POZDRAWIAM..... No niestety strony [www] nie mają !! cen też nie znam, ale wysłałem emaila do nich z zapytaniem. Czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 To jak cos odpowiedza, to daj znac co napisali. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostek Opublikowano 13 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 To jak cos odpowiedza, to daj znac co napisali. POZDRAWIAM..... Dzwoniłem do nich, regeneracja kosztuje od 100-150,- jeśli poduszki są olejowe to koszt 150,- Utwardzane(samochody rajdowe) też w tych granicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Spoko, spoko dobrze wiedziec i widac ceny nie sa tez zbyt duze. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 NO niewątpliwe interesuje mnei to ale cena jest malo atrakcujna, na dobrą sprawe będize chaił u siebie zapodać tylko taką męską poduszke do skrzyni biegów a reszte pozostawie seryjne (z czasem wymienie na nowe) Jakby ktoś chciał to w Warszawie na ul. Łowickiej robią za ok 70zł poduszki utwardzone do sportu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 W programie padły ceny - 50 do 150 zł w zależności od rozmiarów, kształtu i twardości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostek Opublikowano 15 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 NO niewątpliwe interesuje mnei to ale cena jest malo atrakcujna, na dobrą sprawe będize chaił u siebie zapodać tylko taką męską poduszke do skrzyni biegów a reszte pozostawie seryjne (z czasem wymienie na nowe) Jakby ktoś chciał to w Warszawie na ul. Łowickiej robią za ok 70zł poduszki utwardzone do sportu... Coobcio, a masz na nich jakis namiar.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 po co to regenerowac skoro to jest tanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Ceny P10 2.0: - 278zł poduszka od strony rozrządu - 140zł poduszka od stryny skrzyni - 98zł poduszka tylna - 53zł poduszka przednia Czy to jest tanio - mi się tak średnoi wydaje do tego jak masz podkręcony silnik to i tak je będzie rwać, trzeba coś bardizej męskiego... Adresu dokładniejszego nie znam, trzeba się przejechać i sprawdzić to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostek Opublikowano 27 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Oficjalna odpowiedz "e-mailem" na temat poduszek "Przepraszam że dopiero teraz odpisuje... Każdą poduszke czy silentblock można utwardzić, jednak przy wzmacnianiu poduszek istnieje ryzyko przenoszenia drgań na karoserię (seryjny silnik). Co do ceny to trudno powiedzieć bez zobaczenia, ale primera ma z reguły jedną olejową (130-150 zł. w zależności od dorabianego wkładu) + mechaniczna pod silnik i pod skrzynię biegów oraz tłumik drgań (od 80 zł.). Cena zależy głównie od kosztów formy, dlatego klient musi ocenić czy opłaca się regeneracja danego elementu. Z pytaniami prosze dzwonić 0-22 849-21-10 lub 0-604-165-430" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Ja u siebie z czystej osczędnosci wylalem poduszke silkonem, jak zaschnie i ją zamontuje to dam znać jak to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Kuba mysle, ze nie za dobrze bedzie to dzialac poniewaz silikon jest miekki, trzebaby bylo cos twradszego zastosowac. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Mialem jeszcze w domu ACRYL ale on to jużwogle jest miękii - myśle że i tak będzie lepiej niz bez tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RADEK100NX Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Moi kumple z KJS-ów robili w gumach dziury, albo wykorzystywali istniejące, i zalewali poxipolem. Działało. Do prawdziwej sportowaj jazdy najlepiej użyć poduszek aluminiowych, ale to EXTREMA trzeba mieć obspawaną karoserię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi