dzialus Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Wolno idzie do góry i sie nie domyka elektryczna szyba .Co może być przyczyną ? Słyszałem ,że czasami pomaga nasmarowanie tego kółka na które zwija się stalowa linka ? Jak ściągnąc tapicerkę z drzwi pasażera ? opis już mam poniżej w linku ale jak zregenerowac podnośnik i czy się da? http://www.nissanklub.pl/zrob-to-sam/14-primera-p12/52-wymiana-podnosnika-szyb.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 kup nowy - uzywany to sa groszowe sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomstat Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 A ja sie podepnę pod temat.. u mnie od jakiegoś czasu nie działa auto w otwieraniu szyby kierowcy. Idzie tak jak inne szyby tylko wtedy gdy wciskam przycisk i staje po jego puszczeniu? Czy przez przypadek cos przeprogramowalem? Da rade to odkrecic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak_86 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 A ja sie podepnę pod temat.. u mnie od jakiegoś czasu nie działa auto w otwieraniu szyby kierowcy. Idzie tak jak inne szyby tylko wtedy gdy wciskam przycisk i staje po jego puszczeniu? Czy przez przypadek cos przeprogramowalem? Da rade to odkrecic? No to ja się podepnę Z tym, że u mnie "auto" raz działa raz nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzialus Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 przyczynął była metalowa prowadnica po prawej stronie .była bardzo wykrzywiona aż dziw ,że nie poszła szyba . beznadziejna konstrukcja zabezpieczenia (czarny bolec przykręcony do budy , który wchodzi do drzwi ) przed nadmiernym otwieraniem drzwi . ten bolec wsówa się w drzwi 2minimetry od prowadnicy i podczas otwierania drzwi końcówka bolca łapała za kant prowadnicy szyby. Przyjżałem się jak sprawa sie ma w drzwiach kierowcy i okazuje sie ,że tam tez są dwa minimetry ! Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.