M@reS Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam forumowiczów.... Zaczynam przygodę z następnym Nissanem po P11 (Primera GT) Zakupiłem Notka z 2008r 1.6 wersja Tekna.....i mam pytanie, gdzie jest tutaj popielniczka ?? Nie palę więc mi to nie przeszkadza ale sam fakt jej braku to zaskoczenie Gniazda 12V są i to kolka ale nie ma zapalniczki i popielniczki Czy to też wersja wyposażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam forumowiczów.... Zaczynam przygodę z następnym Nissanem po P11 (Primera GT) Zakupiłem Notka z 2008r 1.6 wersja Tekna.....i mam pytanie, gdzie jest tutaj popielniczka ?? Nie palę więc mi to nie przeszkadza ale sam fakt jej braku to zaskoczenie Gniazda 12V są i to kolka ale nie ma zapalniczki i popielniczki Czy to też wersja wyposażenia ? Tylko taki problem,To gratuluję udanego zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Informacja jest na forum. Proszę używać wyszukiwarki. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/83367-co-bym-poprawi-w-note/page-3?hl=popielniczka&do=findComment&comment=856963 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Na razie jest OK więc tylko takie zapytanie ........w sumie to tylko samochód i zawsze coś się popsuje A co do szukajki to faktycznie po przeczytaniu kilku stron tematów (bo zawsze od tego zaczynam) nie doczytałem się nigdzie o popielniczce więc zaryzykowałem a tu ZONK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 wystarczy zmierzyć średnicę otworu w konsoli środkowej i poszukać czegoś pasującego na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Wybaczcie, że odbiegnę od tematu - ale ...M@reS - błagam! Zmień zdjęcie w avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 wystarczy zmierzyć średnicę otworu w konsoli środkowej i poszukać czegoś pasującego na allegro Nic nie chcę szukać "innego" bo jak pisałem nie palę i nie potrzebuję tego gadżetu Ale brak jego mnie zastanawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Wybaczcie, że odbiegnę od tematu - ale ...M@reS - błagam! Zmień zdjęcie w avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ja u siebie, by drobne przedmioty typu klucze np. nie grzechotały o plastik (co jest wysoce denerwujące) wyciąłem, po uprzednim wykonaniu szablonu, wkładki z tzw. dermy skóropodobnej zamszowej. Łatwo wyczyścić i nie grzechocze. Wkładki zastosowałem zarówno w miejscu przeznaczonym na popielniczkę jak i we wnęce koło hamulca ręcznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Wybaczcie, że odbiegnę od tematu - ale ...M@reS - błagam! Zmień zdjęcie w avatarze Masz w 100% rację - obrzydliwe!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Masz w 100% rację - obrzydliwe!!!!!!!!!! Teraz może być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeslaw4 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Teraz może być ?? Dalej mało przyjemne Edytowane 27 Czerwca 2014 przez Czeslaw4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 no już trochę lepiej, tylko te okulary zmień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Krawiec..... chyba przegapiłeś to co było przed czerwonymi okularami , a po obrzydliwcu z glutami.... Ale nie masz czego żałować M@res ma osobiwe poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi